Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív szűz kókuszolajjal

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív szűz kókuszolajjal

Raktáron

Fontos bioaktív összetevőket tartalmazó natúr dezodor, amely hosszan tartó frissességet biztosíthat, és értékes ásványi sókkal védelmet nyújthat az érzékeny bőr számára is. Nem tartalmaz alumíniumot, SLS-t, parabéneket és alkoholt.

2 636 Ft
egységár: 52,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5060176675124
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív szűz kókuszolajjal Részletes leírás

Dr.Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív szűz kókuszolajjal
Értékes bioaktív összetevőket tartalmazó natúr dezodor, mely hosszantartó frissességet biztosít, és tápláló szűz kókuszolajjal védelmet nyújt az érzékeny bőr számára is. Nem tömíti el a pórusokat, a verejtékben található baktériumok hatástalanításával gátolja a nemkívánt testszag kialakulását, miközben a bőr szabadon lélegzik. Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartalmaz alumíniumot, SLS-t, parabéneket és alkoholt.

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív szűz kókuszolajjal Összetevők

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE , AQUA, ZINC RICINOLEATE, TRIETHYL CITRATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CETRARIA ISLANDICA (ICELAND

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Andrea2017. 04. 12.

  hatásos, az illata elbűvöl, hosszantartó

Anonim Felhasználó2016. 06. 06.

  Jó illata van, és nem érzem azt, hogy annyira izzadnék tőle.

Anonim Felhasználó2015. 11. 10.

  Sokkal hosszabban tart az illata mint barmely hasonlo termeknek. Honapok ota ezt hasznalom. Csak ajanlani tudom mindenkinek.

Anonim Felhasználó2015. 10. 14.

  bio

Anonim Felhasználó2015. 03. 17.

  Mentes minden káros anyagtól,jó illata van.

Anonim Felhasználó2015. 01. 25.

  Az általam eddig kipróbált természetes, kemikáliáktól mentes dezodorok közül ő a legjobb. Nagyon jó az illata, én csak ezt a márkát használom már régóta.

Anonim Felhasználó2015. 01. 25.

  Az általam eddig kipróbált természetes, kemikáliáktól mentes dezodorok közül ő a legjobb. Nagyon jó az illata, én csak ezt a márkát használom már régóta.