Dr.Organic Bioaktív csigagél arckrém

Dr.Organic Bioaktív csigagél arckrém

Raktáron

Komplex összetételével regenerál, hidratál, feszesít! Egyedülállóan tartalmas krém, mely komplex, bioaktív összetevőivel gyorsan felszívódik. Visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát, megnyugtat, revitalizál.

5 798 Ft
egységár: 115,96 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5060176679900
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Organic Bioaktív csigagél arckrém Részletes leírás

Komplex összetételével regenerál, hidratál, feszesít!

Egyedülállóan tartalmas krém, mely komplex, bioaktív összetevőivel gyorsan felszívódik. Visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát, megnyugtat, revitalizál. A bőrt feszessé, tónusossá, hidratálttá teszi. 

Használata:
Használható önállóan vagy közvetlenül a gélt követően.

A Dr. Organic csigagél-termékcsalád a Helix Aspersa Müller kivonatának kiemelkedő tulajdonságait használja fel, amelyekkel sérülés esetén a csiga saját házát és bőrét építi újra. A csigagélkivonat egyedülálló arányban tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt, segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát.

Bioaktív, természetes, bio összetevők:
Csigagélkivonat, Aloe vera lé, sheavaj, kakaóvaj, argánmagolaj, sárgabarackmag-olaj, makadámiamag-olaj, avokádóolaj, szőlőmagolaj, gránátalmamag-olaj, zöldcitromolaj, édes mandulaolaj, E-vitamin, napraforgómag-olaj, kamillakivonat, hárskivonat, cickafarkkóró-kivonat, somkórókivonat, fehérmályva-kivonatot, mályvalevél-kivonat, kubebaolaj és citromfűolaj
A termékek minimum 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak.
A csigák a begyűjtés során nem sérülnek.

Nem tartalmaz:
parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 12. 17.

  Már az első alkalommal tapasztaltam a hatását. A bőröm sokkal fiatalosabb és puhább lett.

Anonim Felhasználó2016. 08. 05.

  gyorsan felszívódik,kellemes simaság

Ildikó2016. 04. 20.

  Nagyon kellemes állagú, rendkívül hatékony ránctalanító, hidratáló krém.

Rebeca2016. 04. 20.

  Kellemes az állaga, és jó hatással van a bőrömre.

Anonim Felhasználó2016. 02. 05.

  borzasztóan begyulladt a szemem tőle,erős az illatanyag benne,szinte megkeményedett a bőrőm másnapra, nekem nagyon rossz volt.

Anonim Felhasználó2015. 12. 28.

  Fogalmam sincs, ajándékba vettem.

Anonim Felhasználó2015. 11. 26.

  nagyon szépen karbantartja az arcbőrt

Anonim Felhasználó2015. 09. 17.

  Fantasztikus krém! Terhességem óta foltos az arcom,azóta ez az első krém amivel a legjobb eredményt értem el,hogy kevésbe látszódjanak a foltok.

Még több mutatása