Solio Hidegen sajtolt Lenmag olaj

Solio Hidegen sajtolt Lenmag olaj

Raktáron

Legértékesebb olajunk, a lenmagolaj! ! ! Hidegen sajtolt lenmagolaj. A lenmagolaj zsírsavösszetétele nagyon előnyös, mivel kimagaslóan magas arányban tartalmaz az egészséges táplálkozás szempontjából fontos telítetlen zsírsavakat, külömösen a háromszorosan telítettlen zsírsavakat, mely miatt az olaj jelentősége egyedülálló .

1 874 Ft
egységár: 3,75 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370624
Márka:Solio
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen sajtolt Lenmag olaj Részletes leírás

Legértékesebb olajunk, a lenmagolaj!!!
Hidegen sajtolt lenmagolaj. A lenmagolaj zsírsavösszetétele nagyon előnyös, mivel kimagaslóan magas arányban tartalmaz az egészséges táplálkozás szempontjából fontos telítetlen zsírsavakat, külömösen a háromszorosan telítettlen zsírsavakat, mely miatt az olaj jelentősége egyedülálló .

A mag olajtartalmának 50-52%-át teszi ki az omega-3 zsírsav (alpha-linolénsav). Ezt az esszenciális zsírsavat az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen táplálékkal kell felvennie.
A lenmag az egyik legjobb könnyedén hozzáférhető forrása ezeknek a zsírsavaknak. A lenmag héjában különböző ásványi anyagok és ballasztanyagok találhatóak, ami miatt kedvezően hat a bélműködésre. A népi gyógyászat előszeretettel alkalmazza, például székrekedés és bélrenyheség esetén kihasználva hashajtó, bélműködést segítő hatását.
A legújabb kutatások szerint a lenmagolaj hathatós védelmet nyújthat a szív-és érrendszer számára azzal, hogy javítja az artériás keringést, az artériák működését és az energiatermelést, csökkenti a koleszterinszintet.Továbbá kimutatták, hogy egy kicsi, teáskanálnyi mennyiségű lenmagolaj is számottevő vérnyomáscsökkenést idéz elő. Segíti továbbá a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz.

Omega-3 zsírsav
Az omega 3 zsírsav a telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkenti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát. A zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják. Ez történik a vörösvértestek esetében is: a többszörösen telítetlen zsírsavak beépülése következtében rugalmasabbá válnak. E rugalmasság teszi lehetővé számukra, hogy a hajszálerek falán keresztül eljussanak a szövetekhez és azokat oxigénnel lássák el. Az Omega 3 zsírsav csökkenti a gyulladásos reakciókat és akadályozza a véralvadást, segítve ezzel a keringést és gátolva a trombózis kialakulását. Nagy mennyiségben zsírdús tengeri halakban találjuk. A legjobb forrás a hering, makréla, lazac és tonhal. Vegetariánusok omega 3 zsírsavhoz juthatnak lenmag, diófélék és szójatermékek fogyasztásával. 
 
Omega-3 jótékony hatásai és szerepe
Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét. 

Solio Hidegen sajtolt Lenmag olaj Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 09. 24.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2023. 09. 08.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 11. 27.

  Jó az ár-érték aránya.

Ágnes2019. 06. 25.

  Már ismerős jó minőség.

Malik Andràs Tudatos Vásárló2019. 04. 03.

  Perfect

  Nincs

leguanok2019. 02. 03.

  Jó a szívre, erekre. Csak a telefonos ügyelet nem vette fel a telefont. Szégyen és gyalázat!

Anonim Felhasználó2018. 12. 25.

  Jó ár/érték arány.

Anonim Felhasználó2018. 12. 20.

  A solio lenolaj jó!

Még több mutatása