Organic Shop bio fátyolmaszk hidratáló és helyreállító aloe verával és hialuronsavval 25 g

Raktáron

1 alkalomra. A hidratáló és helyreállító arcmaszk segít frissé, tökéletesen hidratálttá, simává varázsolni bőrét. Hialuronsav és bio aloe vera segítségével hatékonyan pótolja a bőr nedvességtartalmát és javítja textúráját, így bársonyossá és kellemes tapintásúvá teszi azt.

846 Ft
egységár: 33,83 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4743318143606
Márka:Organic Shop
Kiszerelés:25 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organic Shop bio fátyolmaszk hidratáló és helyreállító aloe verával és hialuronsavval 25 g Részletes leírás

1 alkalomra. A hidratáló és helyreállító arcmaszk segít frissé, tökéletesen hidratálttá, simává varázsolni bőrét.

Hialuronsav és bio aloe vera segítségével hatékonyan pótolja a bőr nedvességtartalmát és javítja textúráját, így bársonyossá és kellemes tapintásúvá teszi azt.



Használat: 




Hajtogassa ki az arcmaszkot, és óvatosan helyezze a tiszta arcra
Hagyja hatni kb. 15 percig 
Távolítsa el és a maradékot masszírozza be a bőrbe


Összetevők: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Hyaluronic Acid, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Fullerenes, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Bida Ferment Lysate, Cholesterol, Ceramide NP, Ubiquinone, Honokiol, Hydrogenated Lecithin, Acetyl Hexapeptide-8, Niacinamide, Rosa Rugosa Flower Oil, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Retinol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Citric Acid, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum, Benzyl Benzoate.



(*) – Biogazdálkodásból származó összetevők.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.