Dr.Chen Krizantém virág tea

Dr.Chen Krizantém virág tea

Raktáron

Krizantém virág tea.

2 331 Ft
egységár: 58,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561420783
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Krizantém virág tea Részletes leírás

Krizantém virág tea  - 40g

A krizantém (Chrysanthemum morifolium) Kína, azon belül Hang Zhou külterületének speciális terméke. Termesztési története nagyon hosszú múltra tekint vissza, a virág hírneve a kínai Long Jing (sárkány kút) zöld teájához hasonló. Az ősi Kínában fogyasztása a kínai császárok kiváltsága volt. 

Külsőleg szemöblítőként is alkalmazzák. Távol-Keleten olyan népszerű, mint nálunk a kamilla virág, felhasználási területük is hasonló.

Adagolás: Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

Felhasználási javaslat: Egy evőkanál krizantém virágot (6-8 virág) forrázzunk le 2-3 dl forró vízzel és hagyjuk állni 10-15 percig.

Összetevők: krizantém virág (Chrysanthemum morifolium)

Dr.Chen Krizantém virág tea Terméktulajdonságok

Összetevők:100% krizantém virág.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Hajdúné Saci2016. 06. 02.

  Évek óta használom,mert nagyon kellemes,gyulladáscsökkentő, szemerősítő és nyugtató hatású tea.