Dr.Steinberger Fekete berkenyelé, Arónialé

Raktáron

A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.  100%-os, első préselésből kinyert direktlé. .

3 768 Ft
egységár: 5,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004192002015
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:750 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Fekete berkenyelé, Arónialé Részletes leírás

Kelet-Európa legjobb bio termőterületeiről, gondosan válogatott, illatos fekete berkenyét dolgoznak fel a gyártó üzemben és varázsolják kiváló minőségű gyümölcslévé. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direktlé kerül az üvegekbe, ami megőrzi a fekete berkenye természetes, értékes anyagait.

Fekete Berkenye (Arónia)
Erőteljes sötétvörös, majdnem fekete színe látszatra megkülönbözteti a gyümölcsöt a többi bogyótól. Korábban az arónia pont bogyóinak erőteljes színe miatt dísznövényként volt megtalálható számos kertben és ágyásban. A vadon termő bokrok akár három méteresre is megnőnek, a célzottan termesztettek csak kb. 1,5 méteresek. A gyümölcsöt egyre inkább ízletes, gyógyító hatású bogyói miatt becsülik nagyra. A Berkenye, más néven arónia, hatékonyan segíti a szervezetet a gyógyulásban.

A fekete berkenye hatásai közül kiemelkedik a gyulladáscsökkentő és betegségmegelőző tulajdonsága. Az elmúlt évtizedekben folytatott kutatások igazolták, hogy a napjainkban előforduló leggyakoribb betegségek – rák, cukorbetegség, keringési zavar, szívbetegség, anyagcserezavar – a gyulladásos folyamatokra vezethetők vissza.
A fekete berkenye pektinjei méregtelenítő hatásukkal távolítják el az enyhe bélműködés miatt lerakódott toxinokat, megkötik és kiürítik a szervezetből a radioaktív kobaltot és stronciumot, ugyanakkor semmilyen negatív hatást nem fejtenek ki a szervezetre.

B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, H-, vízben oldódó és A-, E-, K-, zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz. Ezenkívül magas a P-vitamin tartalma is. 

Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 219 kJ (52 kcal)
Zsír: < 0,5 g
Amelyből telített zsírsavak: < 0,1 g
Szénhidrát: 13 g
Amelyből cukrok: 8,5 g
Rost: < 0,5 g
Fehérje: < 0,5 g
Só: < 0,03 g

Kiszerelés:
750 ml

Összetevők:
Bio fekete berkenyelé (arónialé).

Felhasználási javaslat:
Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 10 napig tárolható. Napi 100 ml fogyasztását ajánljuk tisztán, vagy tetszés szerint hígítva. 

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

László2019. 06. 08.

  Nekem ízlik. Valszeg használ is.

Andris28582019. 04. 14.

  Immunerősítő,rákellenes hatású

  Nincs.

Lecso2018. 03. 17.

  Kiváló termek