Bioking Bio Csokoládés-Mogyorós Müzli

Nincs raktáron

Egészséges energiát is biztosít, hogy jól induljon a nap. .

Kosárba
EAN kód:9120013239806
Márka:Bioking
Kiszerelés:375 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioking Bio Csokoládés-Mogyorós Müzli Részletes leírás

A Bio Csokoládés-Mogyorós Ropogós müzlit kézzel gyártják, a magas minőség megőrzése végett. A müzlit finoman pirítják és kiváló minőségű összetevőket használnak, mint a kiváló kakaó, mogyoró, zabpehely, puffasztott búza. A kakaó és mogyoró magas aránya nem csak ízletessé teszi a müzlit, hanem egészséges energiát is biztosít, hogy jól induljon a nap. Nem csak a gyerekek kedvence, felnőttek is szívesen fogyasztják tejjel, joghurttal, gabonaitallal, vagy akár önállóan is.

Összetevők
Zabpehely*, 12% mogyoró*, Teljes nádcukor*, Napraforgó olaj*, Nádcukor*, Kókuszreszelék*, Puffasztott tönkölybúza (édesítetlen)*, 5% kakaópor*, 2% csokoládé (nádcukor*, kakaómassza*, kakaóvaj*, emulgátor: napraforgó lecitin), Kristálysó, * Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó

Allergén információk: glutént és mogyorót tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat diót, szóját és szezámot!

Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
100 g termékben
EnergiakJ 1971/kcal 472
Zsír23,1 g
ebből telített zsír 7,8 g
Szénhidrát50,0 g
ebből cukor20,5 g

Bioking Bio Csokoládés-Mogyorós Müzli Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.