Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna
Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna - 1.
Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna - 2.

Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna

Raktáron

A környezeti ártalmaknak kitett bőr, haj, köröm ápolására. .

4 940 Ft
egységár: 4 940,4 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8710267491603
Márka:Henna Plus
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna Részletes leírás

Manapság a hajszín megváltoztatása mindennapi jelenség. Az egyiptomi, görög és kínai kultúrkörből származó mesékben az szerepel, hogy hajszínezőként már akkor henna kivonatot használtak.
Ma már a henna kivonatot a legtöbb hennát tartalmazó hajfestékben fémsókkal, fémszármazékokkal keverik, melyek fejbőrünkön keresztül beszivárognak szervezetünkbe. A különféle színezőanyagok pedig allergiás reakciókat válthatnak ki.

Van azonban választási lehetőségünk! Nem kell, hogy a káros anyagok a hajas fejbőrön keresztül bejutva szervezetünket károsítsák! A biztonságos, természetes HennaPlus hajszínező termékekkel, most már lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden és odafigyelve színezzük hajunkat.

A HennaPlus hajfestékek garantáltan nem tartalmaznak sem P-Phenylenediamin (PPD), amely allergiás tüneteket válthat ki, sem O-Aminofenol és a P-Aminofenol, amelyek pillanatnyilag tiltott szerek. A HennaPlus hajfestékekben a hennához adott anyagok biztosítják, hogy kíméletesen és biztonságosan festhessük hajunkat.

ÖSSZETEVŐK: 
HennaPlus 4.45 meleg barna hajfesték összetevők: Aqua (Water), Cocamide MEA, Ceteareth-6, Polysorbate 80, Ammonium Hydroxide, Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Sodium Sulfite, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 4-Amino-m-Cresol, Resorcinol, 2- Amino-3-Hydroxypyridine, Glycerin, Ascorbic Acid, 1-Naphthol, Propylene Glycol, Trisodium HEDTA, Dimethyl-PABAmidopropyl Laurdimonium Tosylate, 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria Flower) Extract*, Camellia Sinensis (Leaf) Extract*, Melissa Officinalis (Leaf) Extract*, Humulus Lupulus (Hops) Extract*, Aspalathus Linearis Leaf Extract*, Panax Ginseng (Root) Extract*, Cassia Angustifolia (Leaf) Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Leaf) Extract*. 

Henna Plus hajfesték 4.45 Meleg barna Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 04.

  Az ősz hajszálakat is kitünően fedi.

Anonim Felhasználó2019. 01. 21.

  Ezt még nem használtam

Anonim Felhasználó2015. 05. 08.

  Az erősen őszülő hajat tökéletesen befedi.Nagyon szép fényt,csillogást kölcsönöz a festett hajnak.Ajánlom,már csak ezt fogom használni.