Highland L-Lysine tabletta

Highland L-Lysine tabletta

Nincs raktáron

Támogatja a szervezet természetes védekezőképességét. .

Kosárba
EAN kód:768305971103
Márka:Highland
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Highland L-Lysine tabletta Részletes leírás

Az L-Lizin (L-Lysine) esszenciális aminosav, a szervezet nem tudja előállítani. Létfontosságú a szervezet normális működése szempontjából, támogatja a szervezet természetes (vele-született) védekezőképességét. A lizin sokkal hatásosabb, ha szénhidráttal kerül be a szervezetbe.

Adagolás: 1 tabletta naponta, étkezések között. Lizin szükséges a gyermekek rendes növekedéséhez a csontok fejlődéséhez. Herpeszfertőzés kezelésére szedhető nagyobb adagban is (max. 3-6 tabletta naponta).

 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.