Homoktövis zselé

Homoktövis zselé

Nincs raktáron

A homoktövis zselé egészségesebbé teheti immunrendszerét és bőrét. .

Kosárba
EAN kód:5997310301475
Kiszerelés:180 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Homoktövis zselé Részletes leírás

A termék nemesített homoktövis gyümölcséből készült kíméletes eljárással.A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény. A homoktövis támogatja a szervezet természetes védekező rendszere normál működését és bőrünk egészségét. 

Fogyasztás:
Napi egy teáskanál (10g). Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Felbontás után három héten belül elfogyasztandó. A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Esetleges rétegződés, elszíneződés, a homoktövis sajátosságából ered és nem jelenti a termék minőségének változását! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!

Összetevők:
Homoktövis, alma, tengeri barnamoszat kivonat, aszkorbinsav(C-vitamin),alfatokoferol-acetát(E-vitamin)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

B. Anna2023. 01. 28.

  Hamar megèrkezett. Figyelembe vettèk mikor vagyok otthon ès rugalmasan vàltoztattak a kiszàllitàson. A termèk kìvàlò. Szeretem.

Margo2016. 06. 15.

  Még nem tudok véleményt mondani csak most kezdtem el inni.