Natracare Bio pamut tampon - super 20 db

Natracare Bio pamut tampon - super 20 db

Raktáron

Környezet- és egészségbarát, jó nedvszívóképességű tampont keresel? Kényelemre és higiéniára vágysz a nehéz napokon? Tudtad, hogy a nem bio pamut termékekben legtöbbször találhatóak a műtrágya-, dioxin- és ftalát maradványok, amik így az intim területekkel is találkozhatnak? A hagyományos tamponok többsége általában klórral fertőtlenített pamuttal és műselyemmel készül.

2 047 Ft
egységár: 2 047,35 Ft / db
Kosárba
EAN kód:782126002006
Márka:Natracare
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natracare Bio pamut tampon - super 20 db Részletes leírás

Környezet- és egészségbarát, jó nedvszívóképességű tampont keresel? Kényelemre és higiéniára vágysz a nehéz napokon?

Tudtad, hogy a nem bio pamut termékekben legtöbbször találhatóak a műtrágya-, dioxin- és ftalát maradványok, amik így az intim területekkel is találkozhatnak?

A hagyományos tamponok többsége általában klórral fertőtlenített pamuttal és műselyemmel készül. Utóbbi összetevő ugyan jó nedvszívó képességéről ismert, ugyanakkor ez a tulajdonság akár a hüvely nyálkahártyájának kiszáradását is okozhatja.

A bio pamut ezzel szemben mentes a kemikáliáktól, termesztése és feldolgozása megfelel a szigorú organikus követelményrendszereknek, nem bolygatja meg az intim terület természetes védőmechanizmusait.

A Natracare készítménye hosszú rostokból álló organikus pamutból készül a gyengéd nedvszívóképesség érdekében, mely megfelelő védelmet nyújt a menstruáció alatt.

Vegán készítmény.

VÁLASZD TE IS A NATRACARE BIO PAMUT TAMPONJÁT, HA:
✓ 100% bio pamut tampont vásárolnál
✓ Fontos számodra az intim higiénia
✓ Kerülnéd a a műtrágya-, dioxin- és ftalát származékokat
✓ Megőriznéd hüvelyed nyálkahártyáját a kiszáradástól

Natracare Bio pamut tampon - super 20 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:db
Összetevők:100% organikus pamut, Bőrbarát, légáteresztő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.