Naturhelix csakragyertya szinsor 7 db

Naturhelix csakragyertya szinsor 7 db

Raktáron

A testgyertya enyhe hő és vákuum hatásával valamint a gyógynövények gőzeinek segítségével stimulálja a meridiánokon lévő akupunktúrás pontokat és enyhítheti a tüneteket. .

5 526 Ft
egységár: 789,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999556470090
Márka:Naturhelix
Kiszerelés:7 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturhelix csakragyertya szinsor 7 db Részletes leírás

A meridiánok elmélete szerint a testi tüneteket, fájdalmakat az életenergia áramlásának zavarai okozzák. A fő meridiánok (energiavezetékek) pontjainak (akupresszúrás/akupunktúrás pontok) stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetők, ebben lehet segítségünkre a testgyertya.

A testgyertyával kezelhető minden olyan energiapont melyhez hozzá tudunk férni.
A gyertya hatását rövid megelőző masszírozással, enyhe nyomással fokozhatjuk.

Kiegészítő információk a testgyertyáról: kizárólag kézzel készülnek természetes alapanyagok, pamutvászon, méhviasz, élelmiszeripari minőségű, ásványi eredetű viasz, steril géz, természetes színezékek (karotin, klorofill, tealevél, propolisz) és természetes illóolajok felhasználásával.
A gyertyák kézi készítése és az ősi spirálforma használata tapasztalatok szerint növeli a gyertya kedvező bioenergetikai hatását

Illóolajok szerepe:
A gyógynövények illóolajaival átitatott fülgyertyák égése során felszabaduló gőzök, párák bőrfelülettel érintkezve vagy orron keresztül belélegezve fejtik ki hatásukat.

Fontos információ: Biztonsági okokból a testgyertyás kezelés lebonyolításához elengedhetetlen egy segítő személy aktív jelenléte. Kérjük, ne alkalmazza a testgyertyát saját magán.
A testgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. A testgyertya gyógyhatását a konvencionális orvostudomány nem igazolja. A testgyertyázást igazoló tapasztalatok az alternatív és természeti gyógymódokban rejlenek. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges krónikus panaszaival kapcsolatosan keresse fel kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.