Olimp Labs ginseng vita-complex kapszula 30 db

Olimp Labs ginseng vita-complex kapszula 30 db

Raktáron

Olimp Labs GINSENG VITA-COMPLEX® - 30 kapszula Mindennapi energia és a vitalitás! Az Olimp Ginseng Vita Complex a legjobb minőségű ginseng gyökerek és a fekete bors kivonatából készül értékes vitaminok hozzáadásával! Az egyik legősibb természetes energizáló, amely a szervezet tartalékait segít mozgósítani, így egyfajta belülről jövő testi és szellemi frissességet biztosít! A ginseng gyökerét már több, mint ezer éve sikeresen alkalmazzák a testi és szellemi képességek, valamint a szexuális teljesítőképesség fokozására, illetve egészségmegőrző hatását felismerve számtalan fertőzéssel, vagy legyengüléssel járó megbetegedés esetén is használták! Az Olimp Ginseng Vita Complex a két legjobb forrásból – koreai és amerikai panax ginseng - származó ginseng gyökér koncentrált kivonatát tartalmazza! A kétféle ginseng nagyon hasonló, de mégis enyhén eltérő hatóanyagai egyben kiegészítik és felerősítik egymás hatásait! Az Olimp által is használt ginseng kombináció kb.

2 559 Ft
egységár: 85,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901330034824
Márka:Olimp Labs
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Olimp Labs ginseng vita-complex kapszula 30 db Részletes leírás


Olimp Labs GINSENG VITA-COMPLEX® - 30 kapszula


Mindennapi energia és a vitalitás!

Az Olimp Ginseng Vita Complex a legjobb minőségű ginseng gyökerek és a fekete bors kivonatából készül értékes vitaminok hozzáadásával! Az egyik legősibb természetes energizáló, amely a szervezet tartalékait segít mozgósítani, így egyfajta belülről jövő testi és szellemi frissességet biztosít!

A ginseng gyökerét már több, mint ezer éve sikeresen alkalmazzák a testi és szellemi képességek, valamint a szexuális teljesítőképesség fokozására, illetve egészségmegőrző hatását felismerve számtalan fertőzéssel, vagy legyengüléssel járó megbetegedés esetén is használták!

Az Olimp Ginseng Vita Complex a két legjobb forrásból – koreai és amerikai panax ginseng - származó ginseng gyökér koncentrált kivonatát tartalmazza! A kétféle ginseng nagyon hasonló, de mégis enyhén eltérő hatóanyagai egyben kiegészítik és felerősítik egymás hatásait! Az Olimp által is használt ginseng kombináció kb. 15 vegyülete a fekete bors szabadalmaztatott kivonatával és 12 vitaminnal megerősítve az emberi szervezetre hihetetlenül komplex módon van pozitív hatással: meglepő, de pont azon hormonok és enzimek termelődését stimulálja, amik „le vannak maradva”, így pozitív egyensúlyt teremtve a szervezetünkben.  Pontosan emiatt nem egy egészségtelen hatású „pörgető”, hanem egyszerűen a természetes energiáinkat segít felszabadítani, így elmúlik az eddig normálisnak hitt testi és szellemi fáradékonyság. Támogatja az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy és a mellékvese kéreg működését is, amelyek több olyan hormonért és folyamatért felelősek, amik egyben az anyagcserénket is befolyásolják, így ezzel is segítenek„optimalizálni” a szervezetünk energiatermelését – ezzel pedig a teljesítőképességét!

Ezen túl több, mint ezer éve kiváló öregedésgátló hatású gyógynövénynek tartják. Szerveink, anyagcserénk, hormonjaink optimális működése esetén szervezetünk is kevésbé öregszik, tovább marad teljesítőképes – minden szempontból!

A ginseng jelentős múltra visszavezethetően:



Jelentősen csökkenti a napi stresszből eredő káros hatásokat, mivel fokozza az endorfin nevű „boldogsághormon” termelődését!
A szexuális problémák kezelésében is eredményesnek bizonyult, mivel férfiak esetében fokozza a tesztoszteron és az ondó termelődését, illetve javíthatja a pénisz vérellátottságát is! Hasonló hatással van a hölgyekre is, hiszen a nemi szervek vérellátásával javul az érzékenység, illetve a nedvesedési képesség.
Sportolóknak ideális, mivel az anyagcsere javításával, illetve a fehérjék beépítésének fokozásával javítja az izomzat teljesítményét és a fejlődési képességét! Illetve a férfiak esetén növeli a tesztoszteron termelődését, amely még tovább fokozza az izomzat fejlődésének ütemét! Az Olimp Ginseng Vita Complex továbbá tartalmazza az anyagcserét és izomösszehúzódást leginkább segítő vitaminokat, valamint a bevitt hatóanyagok hatását szinergikusan fokozó szabadalmaztatott Bioperine bors kivonatot! Ezáltal a bevitt egyéb táplálékkiegészítők felszívódása és hasznosulása jelentősen megnövekszik!
Az immunrendszer támogatásával segíthet megelőzni a fertőzéses megbetegedéseket, illetve segítségével könnyebben, gyorsabban le tudjuk küzdeni ezeket. A régi időkben az elhúzódó megbetegedések utáni felépülés gyorsítására használták.
Az agy működésének támogatásával segítheti a szellemi munkát végzők napjait! Közvetve és közvetlenül is köze van a stresszhelyzetek csökkentéséhez is, mivel egyrészt a koncentrálóképesség javításával többek között csökkenti az előforduló hibázások számát is, így az azokból kialakuló konfliktushelyzetek is elkerülhetőek, másrészt javítja a stressz kezeléséhez szükséges hormonok termelődését is. Sportoláshoz ideális, mivel fokozza a mozgást serkentő motivációt, ráadásul egy koncentrációhiányból eredő hiba sokszor komoly sérüléssel járhat!
Segít optimális szinten tartani a hormonjaink és enzimeink termelődését! Így támogatja a megfelelő koleszterin és vércukor szintet, szabályozza a vérnyomást, segíti az agy, a vese és a máj munkáját!


A ginseng gyökerének hatásait láthatóan nem véletlenül kamatoztatják több, mint ezer éve. Ellenben közel sem mindegy annak forrása, valamint koncentráltságának mértéke! Az Olimp Ginseng Vita Complex kizárólag orvosi tisztaságú alapanyagokat használ! A ginseng hatóanyagának számító ginsenozid magában a növényben csak kis koncentrációban fordul elő, ezért a valós hatáshoz nagy tisztaságú, koncentrált kivonat szükséges. Az Olimp készítménye rendkívül magas, 12%-os tisztaságú koncentrátumot tartalmaz!

Nagy segítség lehet a szellemi, vagy testi fáradtsággal küzdő személyeknek, sportolóknak, csökkenti a stresszes életmódot élők tüneteit, illetve ideális a téli fertőzéses időszakokban, vagy akár egy elhúzódó megbetegedés során!

Kiszerelés:



30 kapszula


Javasolt használat:



Napi 1 kapszula.


Összetevők:








Táplálkozás információ

1 kapszula


Amerikai ginzeng kivonat
(Panax quinquefolius) 5% ginsenozid

250 mg


Koreai ginseng kivonat
(koreai Panax ginseng) 7% ginsenozid

200 mg


Fekete bors kivonat

2 mg


Vitaminok


A-vitamin (RE)
800 µg (100%*)


D-vitamin
5 µg (100%*)


E-vitamin (á-TE)
12 mg (100%*)


C-vitamin

80 mg (100%*)


B1-vitamin

1,1 mg (100%*)


B2-vitamin
1,4 mg (100%*)


Niacin (NE)
16 mg (100%*)


B6-vitamin
1,4 mg (100%*)


Folsav
200 µg (100%*)


B12-vitamin

2,5 µg (100%*)


Biotin
50 µg (100%*)


Pantoténsav
6 mg (100%*)


*RDA - Ajánlott napi bevitel







Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.