Organiqa Bio Búzafű por 125 g
Organiqa Bio Búzafű por 125 g - 1.
Organiqa Bio Búzafű por 125 g - 2.

Organiqa Bio Búzafű por 125 g

Raktáron

A búzafű a frissen kihajtott búza pár napos hajtása, mely nagyon magas klorofil (70%) és pigment tartalommal bír.  Gluténmentes, mert még a magok kifejlődése előtt levágják.  A feldolgozás során a friss növényi hajtást kíméletesen megszárítják, majd finomra őrlik.

2 278 Ft
egységár: 18,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885147236
Kiszerelés:125 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organiqa Bio Búzafű por 125 g Részletes leírás

A klorofilon kívűl jelentős mértékű béta-karotint, növényi fehérjét, aminosavat, ásványi anyagot, nyomelemet és vitaminokat (C,A,B-vitaminok,E,K) tartalmaz. A klorofil segíti a test méregtelenítését és kiegyensúlyozza a PH-szintjét. A felhalmozódott savakat semlegesíti, ezáltal lehetővé teszi a tápanyagok jobb felszívódását.

A búzafű kb. 85%-a növényi fehérje, mely majdnem 20-féle aminosavból épül fel. A búzafű nagyon gazdag forrása a növényi rostoknak, vas és folsav tartalma is jelentős. Különleges képessége, hogy 92-féle ásványt és nyomelemet képes a földből felszívni.  

A prémium minőségű Organiqa búzafű Új-Zélandról származik.

Átlagos tápérték 100g termékben: energiatartalom: 1070 kJ/256 kcal, fehérje: 28g, szénhidrát: 4,9g, ebből cukrok: 4,6g, zsírok: 6g, ebből telített zsírsavak: 0,5 g, só:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.