Thermal Gyógyviz sampon

Raktáron

A bőrbarát pH a bőr természetes, ún. védősav köpenyének megőrzését segíti. Minőségi parfüm illatot tartalmaz. .

1 748 Ft
egységár: 5,83 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997182121119
Márka:Thermal
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thermal Gyógyviz sampon Részletes leírás

Különleges minőségű, gyógyvízzel készült sampon. Mikro- és nyomelem-, valamint B5, B3 és B1-vitamintartalmánál fogva elősegíti a haj és a fejbőr regenerációját. Hatóanyagai révén javítja a haj formatartását. Hajápoló komponensei elősegítik az egészséges hajszálak képződését. Kíméletesen és hatékonyan tisztít, mindennapos használatra is alkalmas. Használata könnyen fésülhető és fényes hajat eredményez.A gyógynövények táplálják a hajat és hozzátapadnak a pórusos felületekhez, így védve a haj szerkezetét. A sampon gyógyvízből, borból és fehérjékből összeállított hatóanyagokat tartalmaz, amelyek ápolják és védik a hajat és a fejbőrt. A készítmény kíméletesen tisztít, megelőzi a korpásodást és javítja a haj formatartását. Valamennyi hajtípusra ajánlott. A Thermal sampon gyógyvíz felhasználásával készült. Gondosan válogatott hatóanyagai révén elősegítheti a haj és a fejbőr regenerációját, hatékonyan tisztít, könnyen fésülhető és fényes hajat eredményezhet.

ÖSSZETEVŐK:
Water / Aqua,  Sodium Laureth Sulfate,  Cocamidopropyl Betaine,  Sodium Chloride,  Hydrolyzed Wheat Protein,  Parfum / Fragrance,  Coco-Glucoside,  Glyceryl Oleate,  Thiamine Hydrochloride,  Niacinamide,  Vitamin B3,  Dimethicone / Methicone Copolymer,  Diazolidinyl Urea,  Benzyl Alcohol,  Sorbic Acid,  Benzoic Acid,  Citric Acid,  Glycerin,  Magnesium Sulfate,  Boric Acid,  Potassium Chloride,  Zinc Sulfate,  Ferrous Sulfate.

Thermal Gyógyviz sampon Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 11. 17.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2015. 06. 06.

  A hajamnak ez volt az eddigi legjobb sampon