Urtekram Bio Teafaolaj fogkrém

Urtekram Bio Teafaolaj fogkrém

Raktáron

Ajánljuk mindenkinek, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is. .

1 968 Ft
egységár: 26,24 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5765228837825
Márka:Urtekram
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Urtekram Bio Teafaolaj fogkrém Részletes leírás

Gyengéd, ám mégis hatékony ápolás mészkővel és más természetes aktív összetevőkkel az SLS/SLES és egyéb más szintetikus habképzők helyett. Mérsékelt hab védi szájának érzékeny nyálkahártyáját az irritációtól. ECOCERT minősítéssel rendelkező termék, melyet természetesen nem teszteltek egyik fázisában sem állatokon. Nátriumfluorid-mentes, így akár homeopátiás kezelések mellett is ajánlott. A teafa csodás tulajdonságaival rendelkező fogkrémet ajánljuk mindenkinek, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is.

Alkalmazás: Egy kis mennyiséget helyezzen a fogkeféjére és alaposan mossa meg vele a fogát, majd öblítse ki száját tiszta vízzel.

100%-a az alapanyagoknak természetes eredetűek. 32%-a az összetevőknek Ökológiai gazdálkodásból származnak.

pH-érték: kb. 8

RDA-érték: 45

Urtekram Bio Teafaolaj fogkrém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.