Urtekram Bio Aloe Vera fogkrém

Urtekram Bio Aloe Vera fogkrém

Raktáron

Fluoridmentes, magas aloe vera tartalommal.

1 968 Ft
egységár: 26,24 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5765228837849
Márka:Urtekram
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Urtekram Bio Aloe Vera fogkrém Részletes leírás

Ez az Urtekram fogkrém a természet erejével tökéletes tisztítást biztosít. A benne található natúrkréta a távoli múltban képződött, a tengerfenékről felhozott és őrölt. Emiatt a fogkrém világos szürke színű. A termék magas aloe vera tartalma által védi a fogínyt, mialatt a mirha fertőtlenítő hatást biztosít.

Friss és gyümölcsös aromájú a narancs által.

Vegan, Pálmaolaj mentes, Szulfát mentes, Flouridmentes

ÖSSZETEVŐK:
Calcium CarbonateAqua (Water)Glycerin ,Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Xanthan GumCitrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil Magnolia Officinalis Bark Extract Limonene Linalool

Urtekram Bio Aloe Vera fogkrém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.