Vitaking Fűrészpálma 540mg kapszula

Raktáron

A fűrészpálma hozzájárulhat a prosztataproblémák kezeléséhez, a gyakori vizelési inger csökkentéséhez, a hormonháztartás szabályozásához. .

3 520 Ft
egységár: 39,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561251769
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Fűrészpálma 540mg kapszula Részletes leírás

Fűrészpálma
A gyógynövény kivonata elsősorban 40 feletti férfiaknak ajánlott a prosztataproblémák kezelésére, illetve megelőzésére. Pozitívan hat a kiválasztó rendszerre, csökkentheti a kellemetlen tüneteket, a húgyúti problémákat, például a gyakori éjszakai vizelési ingert, a fájdalmas vizelést, a hólyag feszülését. Segít szabályozni az extra tesztoszteront, így megóvja a prosztatát a megnagyobbodástól. A fűrészpálmát tonizálónak is tartják, mert a prosztatában és a húgyúti traktusban erősíti és újjáépíti a szöveteket. A nők számára is hasznos a fogyasztása, hozzájárul a hormonok termelődéséhez, a szabálytalan ciklus normalizálásához, az ovuláció elősegítéséhez, ezzel a termékenység növeléséhez.

Vitaking Fűrészpálma 540mg hatóanyagai 1 kapszulában:
Fűrészpálma gyümölcs – 540mg


Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Vitaking Fűrészpálma 540mg kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Vitaking Fűrészpálma 540mg kapszula Összetevők

Porított drog szárítmány: fűrészpálma gyümölcs, zselatin.

Vitaking Fűrészpálma 540mg kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 05.

  Könnyebb a vizelés

Anonim Felhasználó2018. 12. 22.

  Évek óta használjuk

Anonim Felhasználó2018. 12. 05.

  nem kaptam meg a terméket

Marci.2018. 04. 19.

  Rövid használat után,már jelentkezik a hosszabb vizelettartás és az éjszakai felkelések száma.

Anonim Felhasználó2018. 04. 07.

  Viszonylag olcsó, és nagy dózisú.

Anonim Felhasználó2018. 02. 15.

  Segít!

Anonim Felhasználó2017. 11. 20.

  Már vettem, jó.

Anonim Felhasználó2017. 09. 04.

  Rövid ideje használom úgy tűnik jó lesz.

Még több mutatása