AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Vitinne Plus Szájöblítő oldat

Márka: Vitinne
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 300 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999554823621
Aktuális ár:
1 264 Ft
Egységár:
4,21 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Vitinne Plus + szájöblítő oldat antibakteriális hatásának köszönhetően védi a fogínyt és a fogakat a károsító baktériumoktól és más károkozóktól, melyek a fogíny-, fogágy- és foggyökérgyulladás gyakori okozói. Javasolt íngyulladás esetén, afta okozta gyulladás esetén, műfogsor okozta törés esetén, fogászati beavatkozások előtt és után, illetve bármikor, amikor a szájhigiénia ezt megköveteli.

Használati útmutató:
Öblögessen 10ml (ld. A mérőkupak jelölését) Vitinne Plus + szájöblítő oldattal naponta kétszer ( reggel és este) 1 percen át a fogak között és az íny körül, majd köpje ki. Az oldatot ne nyelje le. Ne öblítse ki vízzel. Íngyulladás esetén használatát legalább 30 napig javasoljuk. Egyéb esetekben a probléma megszűnéséig, illetve utána további 1-2 napig alkalmazza. A maximális hatás elérése érdekében, a szájöblítő oldat használata előtt alaposan mosson fogat. Az oldat hígítás nélkül alkalmazható.

Tárolás: 25˚C alatt, fénytől védve tartandó. Gyermekektől tartsa távol.
Tudnivalók
Hatóanyag: 0,2 % klórhexidin-diglükonát
Összetevők
Aqua, Sorbitol, Cholorohexidine digluconate (0,2%), Glycerin, PEG 75, Oleum Menthae Crispae, Menthol, Oleum Menthae Piperitae, Limonene.
Figyelmeztetés
Használata során a nyelv, a fogak és a műfogsor kismértékben elszíneződhet, mely a használat abbahagyása után elmúlik. Jelentősen csökkentheti az elszíneződést, amennyiben a Vitinne Plus + szájöblítő oldat használata előtt és után 1 órán belül nem fogyaszt erős festékanyagokat tartalmazó ételt, italt (pl. kávé, tea, vörösbor, stb.).

Ne alkalmazza, ha allergiás a klórhexidinra vagy a termék bármely összetevőjére! Abba kell hagyni a szájöblítő oldat használatát és azonnal orvosi segítséget kérni ha kiütések jelentkeznek, a száj a nyelv, a torok vagy az arc duzzanata, valamint légzési nehézség esetén. Mindezek egy nagyon ritkán előforduló, súlyos allergiás reakció tünetei lehetnek.

Ne nyelje le.
Szembe, fülbe ne kerüljön!
Vélemények (2)
Összesen 2 értékelés.
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
2015-09-10 17:14:01
Pozitívum: Szebb lett az ínyem

2015-01-20 11:00:00
Pozitívum: Hatásos és kellemes az íze is.