Béres Magnézium 400 mg+B6 Forte 50 db filmtabletta

Raktáron

Magas  hatóanyag-tartalmú magnézium. A magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, továbbá a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

3 762 Ft
egységár: 75,24 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997207713541
Márka:Béres
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Magnézium 400 mg+B6 Forte 50 db filmtabletta Részletes leírás

Béres Magnézium 400 mg+B6 Forte 50 db filmtabletta

A Béres Magnézium+ B6-vitamin kiválóan felszívódó magnézium kombinációt tartalmaz. Elegendő napi 1 tabletta a magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére.

A magnéziumhiány oka lehet:
- fokozott fizikai igénybevétel,
- terhesség és szoptatás idején növekedett szükséglet,
- egyoldalú, hiányos táplálkozás (diéta, fogyókúra),
- emésztési, felszívódási zavarok (bélbetegségek),
- fokozott magnéziumvesztés (hasmenés, égési sérülés, egyes vizelethajtók szedése),
- bizonyos speciális gyógyszeres kezelés (egyes antibiotikumok, immunszupresszív készítmények, kemoterápiás gyógyszerek).

Adagolás: Felnőtteknek az ajánlott adag napi 1 filmtabletta, amit bőséges folyadékkal kell bevenni. Szükség esetén a tabletta felezhető.

Hatóanyag napi 1 tablettában:
Magnézium 400 mg
B6-vitamin 2,4 mg

Tájékoztatás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.