Virde Aloe Vera Juice

Virde Aloe Vera Juice

Raktáron

Az aloe  támogatja az emésztőrendszert és fenntartja normál állapotot. Hozzájárul a rendes bélműködéshez, elősegíti a bélmozgást. Segít fenntartani a normális vércukorszintet. Erősíti az immunrendszert, hozzájárul a természetes védelmhez a mikroorganizmusok ellen.

5 221 Ft
egységár: 5,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594062351825
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Virde Aloe Vera Juice Részletes leírás

Az aloe  támogatja az emésztőrendszert és fenntartja normál állapotot. Hozzájárul a rendes bélműködéshez, elősegíti a bélmozgást. Segít fenntartani a normális vércukorszintet. Erősíti az immunrendszert, hozzájárul a természetes védelmhez a mikroorganizmusok ellen. Jótékony hatással van a női szervekre, megkönnyíti a menstruációs ciklust, csökkenti a menopauza tüneteit. Serkenti az anyagcserét, segít a szervezetnek a fáradtság leküzdésében. Kedvezően befolyásolja a bőr és a haj és körmök állapotát.

Összetevők:
Aloe barbadensis Gel 9,98 g,
nátrium-benzoát (tartósítószer),
kálium-szorbát (tartósítószer) 

Adagolás:
10-50 ml/nap (előnyösen reggel és este 1 órán át. Étkezés előtt).
Hosszan tartó használat esetén 10-20 ml naponta.
Gyermekeknek nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott adagot.
Tartsa távol a gyerekeket! Tárolja 5-25 ° C Kerülje a közvetlen napfényt!
Ez a termék nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet.

A folyékony, ivásra alkalmas Aloe Vera Juice az immunrendszer, a gyomor és béltraktus szabályozója, a belek regulátora. Összetételének köszönhetően elsőrendű táplálék-kiegészítő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.