Pure Alchemy sinusilv mini ezüstkolloid orr porlasztó 10ppm 30 ml

Raktáron

Magas iontartalmú ezüstkolloid oldatos orrspray. |10ppm| Iontartalom: 30-40% Az orr és környékének tisztítására, nedvesítésére, ápolására ajánlott készítmény. Talán sosem volt még ilyen fontos az immunrendszer erősítése, mint manapság.

1 063 Ft
egységár: 35,42 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6426556777694
Márka:Pure Alchemy
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure Alchemy sinusilv mini ezüstkolloid orr porlasztó 10ppm 30 ml Részletes leírás

Magas iontartalmú ezüstkolloid oldatos orrspray. |10ppm| Iontartalom: 30-40%

Az orr és környékének tisztítására, nedvesítésére, ápolására ajánlott készítmény.





Talán sosem volt még ilyen fontos az immunrendszer erősítése, mint manapság. Járványok és vírusok fertőzésveszélye miatt is extra védelemmel kell ellátni a szervezetet, hogy annak védekezőképessége nőjön.



Az orrunk immunrendszerünk első védelmi zónája. Alapvetően úgy vagyunk berendezkedve, hogy fizikai gátat szabjunk a levegőben terjedő különböző kórokozók és idegen anyagok szervezetbe jutásának.



Ezen szűrő funkció miatt orrunkban sokszor káros anyagok, mikroorganizmusok, kórokozók gyülemlenek fel.



Van egy természetes öntisztítási mechanizmusa szervezetünknek, de vannak esetek, főleg egy-egy járványterhes időszakban, amikor ez kevés. A fül-orr-gégészek többsége ezért is javasolja a folyamatos orrmosást.



Emellett egy EXTRA 100%-ban természetes védelmet nyújthat a rendszeres ezüstkolloid terápia. Az ezüst jótékony hatása nem új keletű felismerés. Ezt a nemesfémet már az ókorban is tudatosan használták.



A mai kor kutatásainak köszönhetően pedig egyre népszerűbbé vált a gyógyászat területén.



Az ezüstkolloidok apró, nano-méretű részecskék, amelyek át tudnak hatolni a sejtfalon, így hatásaikat a sejten belül és kívül is ki tudják fejteni. Az ezüstkolloidot az egyedülálló immunerősítő hatásiról ismerik, illetve természetből eredő antibiotikumnak is nevezik, mert kiváló fertőtlenítő, vírusellenes és gombaölő hatású.

A Sinusilv iontartalma 30-40% (gyártásonként kissé változó).



Űrmérték: 30 ml 

Összetevők (INCI): Aqua, Argentum Metallicum.

Tárolás: Az eredeti csomagolásban, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó. 3 év alatti gyermekek elől elzárva tartandó. Ne hagyja nyitva a tartályt a használat között. Ellenjavallat: A termék használata ellenjavallt az ezüstre allergiás embereknél. Az ezen az oldalon található összes információk csak tájékoztató jellegűek.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.