Finestra Bio Kuzu keményítő 70 g

Finestra Bio Kuzu keményítő 70 g

Nincs raktáron

Pueraria Lobata gyökerének keményítője.  Gyümölcszselé, és bizonyos italok készítéséhez vagy szomjoltóként használják.  A kuzu-t nem csak sűrítésére, hanem zselésítésére is használják pudingok és fagylaltok készítéséhez.

Kosárba
EAN kód:8017977001338
Márka:Finestra
Kiszerelés:70 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Finestra Bio Kuzu keményítő 70 g Részletes leírás

A Kuzu gyökere több méter hosszúra nő, és télen szüretelik, amikor a növény ereje visszatért hozzá. A Kuzu Morino hagyományos módszerrel, kézzel készül. 

Felhasználási javaslat: Törjük össze a Kuzu-t, és főzés előtt oldjuk fel hideg vízben. Erőteljesen kevergetve adjuk hozzá a hozzávalókhoz. Folyamatosan keverjük, amíg a Kuzu félig átlátszó és besűrűsödik, majd forraljuk 1-2 percig. Egy evőkanál kuzu elég egy csésze folyadék besűrítéséhez. 

A zselésítő hatás elérése érdekében, ha a por szobahőmérsékleten feloldódott a folyadékban, főzés közben adjuk hozzá a készítményhez, majd hagyjuk először szobahőmérsékleten lehűlni, majd legalább pár órára hűtőszekrényben állni hagyjuk.

Összetétel: keményítő kuzu gyökér: Pueraria Lobata.* *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Nyomokban tartalmazhat szóját, glutént, mogyorót, szezámot.

Származás hely: Japán

Finestra Bio Kuzu keményítő 70 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.