Himalája Sóház sótégla 1 db

Himalája Sóház sótégla 1 db

Raktáron

Himalája Só a belsőépítészetben.

2 117 Ft
egységár: 2 117,28 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885536290
Márka:Himalája Sóház
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalája Sóház sótégla 1 db Részletes leírás

Az egyedi mintázatú és színű Himalája Sótéglát a pakisztáni hegyekből kibányászott sótömbökből vágják méretre. A kiszáradt őstenger hagyatéka, összetétele ugyanaz a természetes, évmilliók alatt formálódott sókristály és ásványi anyag, mely valamennyi Himalája Só termékre jellemző. Egészségmegőrző- és terápiás célokra, valamint dekor és belsőépítészeti elemként egyaránt használható. Burkoló- és építőanyagként alkalmazva, megvilágítva, különleges belső tereket tudunk kialakítani otthonunkban is. A helyiség levegőjét ionizáló tulajdonsága, valamint a légzőszervekre gyakorolt jótékony hatása, nagyobb felületen használva érvényesül igazán.

A Himalája Kristálysóból készült tárgyak használata nemcsak szervezetünkre van pozitív hatással, hanem érzékeink számára is különleges élményt nyújtanak. A kristályos formák, az egyedi színezet, a formálhatóság lehetővé teszik, hogy a Himalája Só több lehessen, mint a fizikai egészségünk támogatója. A csiszolatlan vagy csiszolt sótéglák, sócsempék, sólámpák, sómécsesek, sóbútorok az ősi tenger hangulatával és a Himalája érintetlenségével töltik fel lakótereinket.

A Himalája Só néhány értékes tulajdonsága a teljesség igénye nélkül:
felső légúti megbetegedések kiegészítő terápiája
a bőr természetes pH-értékének visszaállítása
bőrgyulladások, ekcéma, herpesz kezelésének támogatása
az immunrendszer erősödésének támogatása
a szervezet ásványianyag-hiányának pótlása
hangulat- és kedélyjavítás
egyedi enteriőr megvalósítása

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.