Lsp Natura Vita Lábfrissítő Visszérkrém

Lsp Natura Vita Lábfrissítő Visszérkrém

Raktáron

A lábfrissítő visszér krém napi, rendszeres használata frissíti a lábat, megszünteti a dagadást, segíti a visszerek összehúzódását, gátolja a gyulladást. .

2 632 Ft
egységár: 10,53 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997591700196
Márka:Lsp
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lsp Natura Vita Lábfrissítő Visszérkrém Részletes leírás

Lsp Natura Vita Lábfrissítő Visszérkrém - 250 ml

Kényeztesse kezeit és lábait! Fiatalos, bársonyos, üde bőr minden nap. A természet ajándéka a megviselt, kiszáradt kéz bőrének és a fáradt lábak speciális ápolására. Fitoterápiás összetevőkben és hatóanyagokban gazdag kéz-,és lábápoló kozmetikum család. Lábápolóknak professzionális szalonhasználatra lábmasszázshoz és otthoni lábápolásra is ajánlott.

Felhasználási javaslat:
Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este. A krémmel vékonyan masszírozza be, különösen a duzzadt részeket. Lábápolóknak professzionális szalonhasználatra lábmasszázshoz és otthoni lábápolásra is ajánlott.

Hatóanyagok:
VADGESZTENYE KIVONAT: Bőrerősítő, trombózis-, fekély- és visszérgyulladás-ellenes. Gyógyhatású és lassítja a véralvadást. Görcs- és vizenyőoszlató. Eszkulint tartalmaz, mely természetes fényvédő.
HERBAL EXTRACT: Alszári gyulladások, sérülések ellen gyakran használt gyógynövények keverékéből áll, pl.: árnika, nadálytő, körömvirág, zsurló.

Összetevők:
Water / Aqua, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Alcohol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Cetyl Alcohol, Triethanolamine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-2, Cetyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Parfum/Fragrance, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract, Juglans Regia Leaf Extract, Potentilla Anserina Leaf Extract, Menthol 

Lsp Natura Vita Lábfrissítő Visszérkrém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 12. 12.

  Régóta használom reggel-este, eltünteti a nehézlábérzést.

Anonim Felhasználó2019. 05. 26.

  Jó a felszívódása, puha lesz a bőröm tőle.

Helen2017. 03. 14.

  Elmúlik tőle a feszült fájdalom érzet.

Anonim Felhasználó2016. 10. 05.

  Kellemesen frissíti a lábat, viszérre még nem tapasztalom a változást. Remélem hosszabb használattal arra is hatni fog.