Dr. Davey natural pumpás kollagénes bőrfiatalító és bőrkisimító testápoló 438 ml

Raktáron

DR. DAVEY NATURAL PUMPÁS KOLLAGÉNES BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRKISIMÍTÓ TESTÁPOLÓ 438 ML Megerősített hatás. Professzionális anti-aging terápia. Erős bőrfiatalító és bőrkisimító hatású testápoló természetes aktív hatóanyagokkal, többek között kollagénnel és elasztinnal, melyek hatékonyan megelőzik a bőr öregedését, valamint segítik a rugalmasságát vesztett test bőrének fiatalítását: stimulálják a bőrregenerációt, mélyen hidratálják és feszesítik a bőrt.

1 845 Ft
egységár: 4,21 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4897075010586
Márka:Dr Davey
Kiszerelés:438 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Davey natural pumpás kollagénes bőrfiatalító és bőrkisimító testápoló 438 ml Részletes leírás

DR. DAVEY NATURAL PUMPÁS KOLLAGÉNES BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRKISIMÍTÓ TESTÁPOLÓ 438 ML
Megerősített hatás. Professzionális anti-aging terápia. Erős bőrfiatalító és bőrkisimító hatású testápoló természetes aktív hatóanyagokkal, többek között kollagénnel és elasztinnal, melyek hatékonyan megelőzik a bőr öregedését, valamint segítik a rugalmasságát vesztett test bőrének fiatalítását: stimulálják a bőrregenerációt, mélyen hidratálják és feszesítik a bőrt. Használata: finoman masszírozza be a testápolót reggel és este az előzőleg megtisztított bőrbe. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.