Now C-500 Narancs ízű rágótabletta

Now C-500 Narancs ízű rágótabletta

Raktáron

C vitamin rágótabletta adagonként 500mg C-vitaminnal. .

5 876 Ft
egységár: 58,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:733739006301
Márka:Now
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Now C-500 Narancs ízű rágótabletta Részletes leírás

Xilittel édesítve
Természetes narancs íz
A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, mely létfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer működésében. Egy rendkívül hatékony antioxidáns is egyben, megvédi a sejtjeinket és molekuláinkat a szabad gyökök, az anyagcsere folyamatok során képződő reaktív oxigén molekulák, valamint a környezeti stresszorok káros hatásaival szemben.

HASZNÁLAT (1 adag = 1 Chewable tabletta)

Fogyassz 1 rágótablettát napi 1-2 alkalommal naponta.

TÁROLÁS

Felbontás után száraz, hűvös helyen tárolandó!

FIGYELMEZTETÉS

Amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz vagy bármilyen betegségben szenvedsz, továbbá terhessé és szoptatás ideje alatt a készítmény alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal. A termék fogyasztása felnőttek számára ajánlott. Gyermekek elől elzárva tárolandó! A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és egészséges étrendet. Ne fogyaszd el és ne távolítsd el a nedvességmegkötő tasakot a dobozból!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.