Nutrilab omega 3-6-9 500 mg 90x 90 db

Nutrilab omega 3-6-9 500 mg 90x 90 db

Raktáron

Halolaj, ligetszépeolaj és szűz olívaolaj kapszula az egészséges szív és érrendszer működéséért.

3 157 Ft
egységár: 3 156,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3830031272025
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nutrilab omega 3-6-9 500 mg 90x 90 db Részletes leírás

Nutrilab omega 3-6-9 kapszula - 90 db

Az Omega zsírsavak esszenciális zsírsavak. Ez azt jelenti, hogy a szervezetünk nem képes előállítani ezeket, holott elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Azonban ezek az értékes zsírsavak csak nagyon kevés természetes élelmiszerben fordulnak elő, ráadásul, ezek olyanok, melyek nem szerepelnek gyakran a magyar konyha és a magyar gasztronómia mindennapi palettáján. Ezért szükséges a pótlásuk! Omega 3 zsírsavak szerepet játszanak: a szívbetegségek kialakulásának csökkentésében, a vérsűrűség csökkentésében vérnyomás csökkentésében a vér triglicerid szintjének csökkentésében az erek rugalmasságának megőrzésében a szem retina egészségének megőrzésében, így a látás javításában a bőr nedvességtartalmának, puhaságának fokozásában Omega-6 zsírsavak hiánya az alábbi tüneteket okozhatja: bőr-, és szemszárazság, hajhullás bőrön keresztüli vízveszteség, zsíros máj veseleállás tanulási problémák hangulatingadozás koncentrációzavarok hiperaktivitás lecsökkent hormontermelés immunrendszeri-, és ízületi problémák,gyakori fertőzések lassuló sebgyógyulás szívritmus-, és emésztési zavarok Az Omega-9 zsírsavak pedig egészségesen tartják a szív- és érrendszert, és optimális szinten tartják a koleszterinszintet. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és segítenek az egészséges vércukorszint megőrzésében. 

Felhasználási javaslat:
Omega 3-6-9 kapszulát ajánlott minden főétkezés előtt tetszőleges mennyiségű folyadékkal bevenni.

Hatóanyag napi adagban (2 kapszula):
Halolaj - 710 mg
Ebből:
EPA - 128 mg
DHA - 85 mg
Ligetszépe olaj - 210 mg
Ebből:
GLA (gamma-linolénsav) - 19 mg
Szűz olívaolaj - 70 mg
E-vitamin (alfa-tokoferol) - 10 mg

Összetevők:
Halolaj, ligetszépeolaj, szűz olívaolaj, E vitamin, zselatin, D-alfa-tokoferol, glicerin (nedvesítőszer), víz Az EPA és DHA telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.

Tárolás:
A készítmény jól elzárva, száraz és 25 C alatti hőmérsékleten tárolandó.

Figyelmeztetés
A terméket gyermekek elől gondosan el kell zárni! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.




Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.