Pedimed Natur Cipődezodor spray

Pedimed Natur Cipődezodor spray

Raktáron

Különleges gyógynövény hatóanyagot tartalmaz, így megakadályozza a kellemetlen cipőszag kialakulását és gátolja a gombásodást. Rendszeres használat mellett az Ön cipője szagtalan és fertőzésmentes lesz.

1 651 Ft
egységár: 16,51 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997680772301
Márka:Pedimed
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pedimed Natur Cipődezodor spray Részletes leírás

Pedi Med cipő dezodor spray - 100 ml

A lábbelik ápolása minden évszakban, de legfőképpen a téli hónapokban igényelnek kitüntetett odafigyelést. Az illatanyagmentes, natúr termék nagyszerű módja annak, hogy hosszú távon meggátoljuk a kellemetlen cipőszag kialakulását. A gyógynövény hatóanyagok együttese megelőzi a gombásodás kialakulását és fertőtleníti a cipőt. Rendszeres alkalmazásával cipője és lába is mindig ápolt és szagtalan lesz.

Egyik kiváló összetevője a növényi eredetű biokomponens, az allantoin. A készítményben kamatoztatja bőrvédő hatását, s megvédi a lábat az irritáló tényezőktől, miközben felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatait.

Alkalmazása:
A szagtalanító készítményt a pumpa két-háromszori lenyomásával permetezzük a cipő belső részébe, különösen a lábujjak és a sarok helyére, majd hagyjuk a permetet teljesen megszáradni.

Összetevők:
Alcohol, water/aqua, aluminum chlorohydrate, propylene glycol, chamomilla recutita (matricaria) extract, sambucus nigra (elder) extract, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, fragrancei, farnesol, panthenol, triclosan, menthol, allantoin. 

Pedimed Natur Cipődezodor spray Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  Hatásosan szagtalanítja a cipőket.