Rapunzel Bio Karamellás Földimogyorókrém

Nincs raktáron

A pörkölt földimogyoró garantálja a legteljesebb aromát, a kakaó és a karamell pedig tökéletesen egészíti ki a krémet. .

Kosárba
EAN kód:4006040000389
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rapunzel Bio Karamellás Földimogyorókrém Részletes leírás

Ez a lágyan olvadó krém frissen pörkölt, aromás földimogyoróval kombinálva a finom, lágy karamell ízével feldobja a reggelit.

Összetevők: földimogyoró* 41%, nádcukor*, pálmaolaj*, sovány tejpor*, sűrített vaj*, alacsony zsírtartalmú kakaópor*, napraforgóolaj*, bourbon vanília*, tengeri só.
*=ell. ökológiai gazdálkodásból.

Földmogyorót és tejterméket tartalmaz. Dióféléket, farkasbabot és szezámot tartalmazhat.

Tápérték 100 g termékre:

Energia 2395kJ/576 kcal; zsír 39g, ebből telített zsírsav 12g; szénhidrát 36g, ebből cukor 32g; rost 5,8g; fehérje 17g; só 0,29g;

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.