Sun Moon Spirulina kapszula

Sun Moon Spirulina kapszula

Raktáron

A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely gyakorlatilag az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza. .

2 020 Ft
egységár: 33,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6936385400439
Márka:Sun Moon
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sun Moon Spirulina kapszula Részletes leírás

Sun Moon Spirulina kapszula - 360 db

A spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga, mely rendkívül magas klorofill tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését.

Gyakorlatilag az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában.

Immunrendszer erősítő. Továbbá vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére is ajánlott.

Spirulina
Az algák közül kimagasló a spirulina tápértéke, nemcsak a hiánybetegségeket előzheti meg, de kiváló méregtelenítő, salaktalanító és betegség-megelőző hatású. Az összes, az emberi szervezet számára szükséges fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmazza, természetes, könnyen emészthető formában. Magas klorofilltartalmával képes az olyan káros anyagok megkötésére és kivezetésére, ami az élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, a szennyezett levegővel, a cigarettafüsttel vagy a vegyi anyagokkal kerül a szervezetbe. Befolyással van a hisztamintermelésre, ezzel az allergiás reakciók csökkentésére is alkalmazható.

Összetétel:
Spirulina alga 245 mg, csomósodásgátló

Alkalmazási javaslat:
Természetes étrend-kiegészítőként naponta 3 alkalommal 1 tabletta. Erős dohányosoknak naponta legfeljebb 2 db tabletta bevétele ajánlott.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.