BetterYou Boost Pure Energy szájspray

BetterYou Boost Pure Energy szájspray

Raktáron

A B12 Oral Spray sárgabarack ízzel, hatékony segítséget nyújt a normál pszichés funkciók-, és energiaszint növeléséhez. Kifejezetten arra van kialakítva, hogy közvetlenül a véráramba szívódjon fel, megkerülve az emésztőrendszert.

6 216 Ft
egységár: 248,64 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:96032893
Márka:BetterYou
Kiszerelés:25 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BetterYou Boost Pure Energy szájspray Részletes leírás

Gyors és a megfelelő esszenciális vitamin felvételt biztosító készítmény, mely a szájnyálkahártyán keresztül történő felszívódás által jelentősen hatékonyabb a tabletta/kapszula formáknál. A B12-vitamin csökkenti a fáradtságot, valamint támogatja a koncentrációt és a memóriát, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Ideális készítmény az aktív életmódot folytatók számára, fáradtság ellen, utazáshoz.

Összetevők: víz, nedvesítőszer: xilit, sárgabarack aroma, antioxidáns: citromsav (E330), metilkobalamin (B12) tartósítószer: kálium-szorbát (E202), zöld tea kivonat (camellia sinensis leaf), króm( króm klorid).

Hatóanyag tartalom: Napi adagban (4 fújás): B12-vitamin (metilkobalamin) 1200 mcg, Króm (króm klorid) 40 mcg, Zöld tea kivonat (camellia sinensis) 0,5 mg.

Felhasználási javaslat: Naponta két alkalommal fújjon kétszer a szájába, a nyelve alá. Kiszerelés: 25 ml / 30 g.

Figyelmeztetés: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet.

BetterYou Boost Pure Energy szájspray Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.