Mentalfitol Omega Varázs őrlemény

Raktáron

​Olajos magvak őrleménye, vörös szőlőmaggal és egyéb gyógynövényekkelNettó tömeg: 200 g / tasakA TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely hozzájárulnak a vér koleszterin szintjének normalizálásához.

2 925 Ft
egységár: 14,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885435234
Márka:Mentalfitol
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mentalfitol Omega Varázs őrlemény Részletes leírás

Olajos magvak őrleménye, vörös szőlőmaggal és egyéb gyógynövényekkel

Nettó tömeg: 200 g / tasak

A TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely hozzájárulnak a vér koleszterin szintjének normalizálásához.

A termékben jelen lévő VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben. A termékben jelenlevő KURKUMA és GYÖMBÉR hozzájárulnak a szervezet oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében, a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is. 

Ajánlott fogyasztás: napi 20 g (~2 evőkanál) önmagában vagy egyéb élelmiszerbe (müzli, saláta, joghurt, pékáru, sütemény) keverve.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Thomaidu2015. 06. 24.

  Rengeteg vitamintartalma számos más élelmiszer értékét összesíti.