Neobio 24 órás Hidratáló krém Aloe vera + Acai bogyó

Neobio 24 órás Hidratáló krém Aloe vera + Acai bogyó

Nincs raktáron

Neobio 24 órás Hidratáló krém – BIO Aloe verával és BIO Açai bogyóvalAz üde és selymes arcbőrért. Minden bőrtípusra! NaTrue által minősített natúrkozmetikum. Nedvességet és energiát biztosít a száraz bőr számára.

Kosárba
EAN kód:4037067200049
Márka:Neobio
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Neobio 24 órás Hidratáló krém Aloe vera + Acai bogyó Részletes leírás

Neobio 24 órás Hidratáló krém – BIO Aloe verával és BIO Açai bogyóval

Az üde és selymes arcbőrért. Minden bőrtípusra!
NaTrue által minősített natúrkozmetikum.

Nedvességet és energiát biztosít a száraz bőr számára. A tartalmas BIO sheavajból, szőlőmagolajból, BIO açai bogyó olajból és BIO Aloe verából álló összetétel ápolja és selymessé varázsolja a bőrt. Védelmet biztosít a kiszáradással és a környezeti hatásokkal szemben.

Használata: Reggel és/vagy este arctisztítás után, vigyük fel az arc, a nyak és a dekoltázs területére.

Biogazdálkodásból származó összetevőkkel. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, -színezéket és -tartósítószert. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Vegán. Gluténmentes.

Neobio 24 órás Hidratáló krém Aloe vera + Acai bogyó Összetevők

Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, D

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.