Krém Shop Spring No.17 Arckrém 75 ml

Raktáron

Citromfűvizes, szőlőmagolajos hidratáló krém ureával, vízhiányos, száraz bőrre.

5 520 Ft
egységár: 5 520 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860865032
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Krém Shop Spring No.17 Arckrém 75 ml Részletes leírás

Spring No. 17 Könnyed Hidratáló, Vízhiányos bőrre

A Spring No. 17 különleges, keleties hangulatú arckrém, mesés cseresznyevirág illattal.  Édesmandula olaj tartalmának köszönhetően feszesíti a bőrt. A sheavaj táplálja, a citromfűvíz pedig élénkíti, hidratálja a száraz, vízhiányos bőrt.

 


Édesmandula olaj

Az édesmandula olaj a mandulafa terméséből kerül manufaktúránk polcára. Egy igazi vitaminbomba, amelynek számosjótékony hatása van: bőrszépítő, hajerősítő, rengeteg A-, B1-, B6-vitamint, sok fehérjét, és Omega-9 zsírsavakat is tartalmaz. Kisebb mennyiségben található benne E-vitamin, rengeteg antioxidáns, protein, kálcium, linolsav és olajsavat is. Hatóanyagai védik és táplálják a bőrt. Mi is előszeretettel használjuk, hiszen hidratáló és bőrpuhító hatással is bír. Általános immunerősítő, a száraz, húzódó bőrre is tökéletes enyhülést hoz.

Citromfű hidrolátum

A citromfűből kíméletes eljárással előállított víz amely hatékonyan pótolja a bőrből elvesztett nedvességet. Regenerálja és nyugtatja a bőrt, miközben az öregedés ellen is sikeresen veszi fel a harcot.

Allantoin

Simává teszi a bőrt, segít a bőrfelszín egyenetlenségeinek javításában, miközben elősegíti a sejtképződést és megnyugtatja az irritált bőrt. Bőrregeneráló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően igen kedvelt, természetes összetevő

Sheavaj

A sheadióból készült sheavaj igazán népszerűvé vált a kozmetikumok körében, mivel az egyik legjobb tulajdonsága,  hogy ránctalanít, lágyabbá, finomabbá teszi a bőrt, magas zsírtartalma segít a bőr hidratálásában, éppen ezért mi is előszeretettel használjuk ezt a természet alkotta kincset, natúrkozmetikumaink előállítása során. A sheavaj amellett, hogy lágyabbá varázsolja az arcbőrt, a faggyútermelést is szabályozza, csökkenti a pattanások kialakulását, és a bőrirritációkat. Nagyon gazdag E-vitaminban és béta-karotinban is.

Szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj az érett szőlőszemek magvából készül, és magas linolénsav tartalmának köszönhetően a bőrre frissítő, hidratáló hatással van. Szeretjük, hiszen egy gyorsan és könnyen felszívódó olaj, így akár száraz a bőröd, akár zsíros, a szőlőmagolaj mindkét bőrtípusra egyaránt ajánlott.

Napraforgó olaj

Sok értékes vitamint, ásványi anyagot és 92%-os telítetlen zsírsavat tartalmaz. A napraforgó olaj linolsavban és A, B, C, E-vitaminokban gazdag, cink, foszfor, szelén és vas ásványi anyag tartalmának köszönhetően pedig kiemelkedően támogatja a szervezetünk egészségét, bőrünk szépségét. Hogy hogyan? Táplálja és rugalmassá teszi a bőrt, sejtszinten segít megőrizni annak nedvességtartalmát, tele van antioxidánsokkal, ami késlelteti az öregedés látható hatásait, megköti a szabadgyököket, miközben védi a bőrt a káros UV sugaraktól. Gyulladáscsökkentő és antiallergén hatásáról is ismert, napozás után pedig kiváló hűsítő és bőrregeneráló.

 Összetevők:    

      Aqua
      Melissa officinalis flower water
      Vitis vinifera seed oil
      Butyrospermum parkii butter
      Helianthus annuus ( Sunflower ) oil
      Caprylic/Capric Triglyceride
      Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearate
      Glycerin
      Sodium lactate
      Urea
      Cetearyl alcohol
      Oryza sativa bran oil
      Persa gratissima oil
      Coco-Caprylate
      Propylene glycol
      Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin
      Tocopherol
      Allantoin
      Alcohol
      Xantan gum
      Parfum

      

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.