Nottevit beauty sleep étrend-kiegészítő kapszula 30 db

Raktáron

Pihentető alvás + bőrtáplálás természetes összetevőkkel a kialvatlanság okozta ráncok és karikák ellen Nők számára kifejlesztett gyógynövény alapú esti stresszoldó, alvást segítő készítmény éjszakai bőrápoló összetevőkkel.

5 432 Ft
egységár: 5 432,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860584001
Márka:Nottevit
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nottevit beauty sleep étrend-kiegészítő kapszula 30 db Részletes leírás

Pihentető alvás + bőrtáplálás természetes összetevőkkel a kialvatlanság okozta ráncok és karikák ellen



Nők számára kifejlesztett gyógynövény alapú esti stresszoldó, alvást segítő készítmény éjszakai bőrápoló összetevőkkel. Tegyen a kialvatlanság okozta ráncok és karikák ellen!



Mire fejlesztették ki a Nottevit Beauty Sleep® kapszulát?



A jó minőségű alvás hiánya számtalan egészségügyi kockázatot hordoz magában. A szervezet nem tud éjszaka megfelelően regenerálódni és ez különösen igaz a bőrünkre: ilyenkor több kortizol, vagyis stresszhormon termelődik. A magasabb kortizolszint egyrészt gátolhatja a bőrben a kollagén termelődését (és ezen keresztül a bőr regenerálódását), másrészt felgyorsulhat a bőr rugalmasságát, feszességét biztosító kollagén lebontása is. Így bőrünk megereszkedett, puffadt és fakó lesz, ráncaink és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr öregedése felgyorsul.

A kialvatlanság okozta ráncok, szem alatti karikák elkerülésének egyik titka tehát a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás. A másik pedig, hogy bőrünket pihenés közben nemcsak kívülről, de belülről is tápláljuk, méghozzá célzott összetevőkkel. Ebben segít az egyedülálló NOTTEVIT Beauty Sleep® kapszula.



Miért egyedülálló a kettős hatású Nottevit?



Mert a NOTTEVIT az egyetlen kifejezetten nők számára fejlesztett, esti stresszoldó, alvást segítő termék: egy hagyományos készítményhez képest nem csak a minőségi alvásban segít, hanem 8 további értékes összetevővel a hölgyek bőrét is táplálja. A minőségi alvást standardizált valeriana, golgotavirág és komlótoboz kivonatokkal támogatja. Célzott bőrápoló összetevői pedig minden éjjel belülről táplálják a bőrt: az éjszakai kollagénszintézis szempontjából nélkülözhetetlen C-vitamin és a bőr normál állapotának fenntartásához szükséges biotin mellett a prémium szépségápolási termékekből ismert hialuronsav, Naticol® tengeri eredetű kollagén, természetes E-vitamin, Veri-teTM transz-rezveratrol, likopin és béta-karotin is található ebben a kettős hatású termékben



Miért ajánljuk?



Mert a NOTTEVIT többet nyújt a hölgyeknek, mint egy hagyományos alvást segítő készítmény: nem csak az esti stresszoldásban és a pihentető alvásban segít, de éjszaka a bőrt is táplálja, így duplán veszi fel a harcot a kialvatlanság okozta ráncok és karikák ellen. A NOTTEVIT Beauty Sleep®-nek nincs helyettesítő terméke a patikákban vagy azon kívül! Kiknek ajánljuk? Elsősorban azoknak a hölgyeknek, akikkel előfordul, hogy esténként a stressz miatt nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget vagy éjjelente felébrednek és a kialvatlanság jelei reggelente a bőrükön is megmutatkoznak (sötétebb szem alatti karikák, mélyebb ráncok, fakóbb bőr). Ők a pihentetőbb alvás mellett hosszabb távon bőrük éjszakai ápolását is célzott hatóanyagokkal szeretnék segíteni.



Ajánlott fogyasztása: lefekvés előtt 1-2 kapszulát kevés folyadékkal bevenni.



Van-e bármilyen mellékhatása, okoz e hozzászokást?



A termék gyógynövényeket tartalmaz, így hozzászokást nem okoz!

Altató hatása a vényköteles gyógyszerekkel összevetve egyénenként változó lehet. Az esti stresszoldást, pihentető alvást leggyakrabban már az első estén érezhetünk, azonban a teljes hatáserősség felépüléséhez néhány hét szükséges. A macskagyökeret a WHO enyhe, lelki eredetű nyugtalanság, feszültség oldására és szintén enyhe fokú elalvási zavarokra ajánlja. Hatásosságáról pozitív, megerősítő ESCOP- és WHO-monográfia is készült. A macskagyökérrel kapcsolatban szintén fontos tudni, hogy a szintetikus nyugtató-, altatószerekkel ellentétben a hatása fokozatosan épül fel, szervezettől függően 2-4 hetes folyamatos szedés után éri el maximális hatáserősségét, így kúraszerű szedése javasolt.



Mellékhatása nem ismert. Minden valeriana (macskagyökér) kivonatot tartalmazó készítmény ellenjavallt terhesség, illetve szoptatás idején.



Hatóanyagok 1 kapszulában:



Standardizált gyógynövénykivonatok: Macskagyökér kivonat 120 mg Golgotavirág kivonat 40 mg Komló toboz kivonat 40 mg Éjszakai bőrápoló összetevők: Tengeri kollagén peptid 100 mg Veri-teTM transz-rezveratrol 8 mg Természetes E-vitamin 15 mg Hialuronsav 60 mg Béta-karotin 2 mg C-vitamin 80 mg Biotin 0,06 mg Likopin 2 mg Összetevők: macskagyökér kivonat, zselatin, I-es típusú tengeri kollagén, L-aszkorbinsav, hyaluronsav, komló toboz kivonat, golgotavirág kivonat, likopin, D-alfa-tokoferil-sav-szukcinát, béta-karotin, transz-rezveratrol, D-biotin, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), színezékek (titán-dioxid, alluravörös)



Növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.