Mamuko bio zab és kukoricadara keverék zabkása 6 hónapos kortól 200 g

Raktáron

A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. Az általuk kifejlesztett gabonafeldolgozási módszer szoros együttműködésben áll gasztroenterológusokkal és gyermekorvosokkal.

1 616 Ft
egységár: 8,08 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4779032701044
Márka:Mamuko
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mamuko bio zab és kukoricadara keverék zabkása 6 hónapos kortól 200 g Részletes leírás

A MAMUKO védjegyet 2012-ben fejlesztették ki, és olyan bio többmagvas zabkása-keverékeket takar, amelyek tökéletes választást jelentenek a csecsemők számára 4 hónapos kortól. 



Az általuk kifejlesztett gabonafeldolgozási módszer szoros együttműködésben áll gasztroenterológusokkal és gyermekorvosokkal. Céljuk a természetes tápanyagok megőrzése, hogy a lehető legegészségesebb termékeket kínáljuk a legkisebbek számára. Ahhoz, hogy ezt elérjék, kizárólag a legmagasabb minőségű gabonaféléket használják fel. Nem elégszenek meg kevesebbel, mint a prémium minőségű alapanyagok, és folyamatosan beszerzéseket hajtanak végre, valamint szigorúan tesztelik az összes beszerzett gabonát.



A MAMUKO zabkása kiváló minőségű, nagyon tápláló, hozzáadott cukor, tej és tartósítószer nélkül. A termékeket nem kezelik magas hőmérsékleten és nyomáson - nem extrudálják, nem instant.



A MAMUKO zabkását a bio gabona minden értékes tápanyagának megőrzése szempontjából mindössze 3-5 percig kell főzni.

Választékunkban 10 exkluzív bio zabkása található (3 - 4+ hónapos kortól, 5 - 6+ hónapos kortól, 2 - 12+ hónapos kortól).



MAMUKO EXKLUZÍV BIO BÉBI ZABKÁSA




4 hónapos kortól csecsemők számára
A recepteket gyermekorvosokkal és gasztroenterológusokkal együttműködve fejlesztették ki
Kizárólag a legjobb európai gazdaságokból származó, gondosan válogatott bio gabonafélékből készülnek
A termékeket nem kezelik magas hőmérsékleten és nyomáson - nem extrudáltak, nem instant módon készültek
Nincs hozzáadott cukor, nincs tej, nincsenek tartósítószerek, nincsenek adalékanyagok
Speciális szabadalmaztatott technológia segít a zabkásáknak megőrizni a rengeteg természetes tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint
Vegán
A termékek nagyon táplálóak
A MAMUKO zabkása talán az egyetlen olyan babakása a világon, amelyet főzni kell...de csak 3-5 percig...


Összetevők: Bio kukoricaliszt (58,3%), bio teljes kiőrlésű zabliszt (41,7%)



 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.