Weleda Calendula Baba Popsikrém

Raktáron

Megbízhatóan véd és ápol a pelenkával fedett részeken A lehető legjobb minőségű védelmet biztosítja a rendkívül érzékeny, irritált bőrnek. A tiszta méhviasz természetes védőfilmet képez a bőrön, amely meggátolja a kisebesedést és a bőr nedvesedését a pelenkával fedett részeken anélkül, hogy a bőrlégzést megakadályozná.

2 476 Ft
egységár: 33,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4001638098311
Márka:Weleda
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Weleda Calendula Baba Popsikrém Részletes leírás

Megbízhatóan véd és ápol a pelenkával fedett részeken

A lehető legjobb minőségű védelmet biztosítja a rendkívül érzékeny, irritált bőrnek. A tiszta méhviasz természetes védőfilmet képez a bőrön, amely meggátolja a kisebesedést és a bőr nedvesedését a pelenkával fedett részeken anélkül, hogy a bőrlégzést megakadályozná. A körömvirág (calendula) virág kivonata nyugtató hatással van a bőrre. Az értékes mandula olaj ápolja a bőrt.

Az élet első napjaitól használható. Nagyon jó bőrsemlegességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Rendkívül érzékeny bőrön is használható.

Használata: a már megtisztított bőrön, bőségesen kenje el. Különös tekintettel a fenékre, combokra és a bőr ráncaira.

Ötlet: kiválóan alkalmas a térd, a könyök, a sarok érdesebb felületeinek ápolására, ezzel simává, selymessé téve a száraz bőrt, megelőzi a durva és repedezett bőr kialakulását. Tartalmaz:
víz, mandula olaj, szezám olaj, cink-oxid, méhviasz, gyapjú viasz, zsírsav glicerid, agyag, körömvirág virágának- és kamilla virágának kivonatai, természetes illóolajok keveréke (limonene, linalool, benzil benzoát, benzil szalicilát, geraniol)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 11.

  Sok popsikrémet kipróbáltunk, mire rátaláltam. Olyan természetes összetevőkből álló, káros anyagoktól mentes terméket kerestem, amely megfelelő védelmet nyújt a pelenkával fedett területen és gyengéden ápolja a babám bőrét. A Weleda terméke ilyen. Én az illatát is kedvelem. Ezt már nem váltjuk le :)

Kingaveronika2019. 06. 28.

  Nagyon hatékony, kevés is elég belőle és sokáig kitart.

Lidia 242019. 03. 14.

  Kellemesen apolja a kisbabam popsijat , termeszetes osszetevoi miatt kedvelem. Az ara is baratsagos, nagyon keves kell belole.

  Nincs hatranya, a Weleda termekek tokeletesek X ne vasaroljon gyogyszertari kenocsoket!!

Anonim Felhasználó2019. 03. 07.

  Legjobb a baba bőrének

Anonim Felhasználó2018. 12. 20.

  Ezt rá merem kenni a kisbabám bőrére

Anonim Felhasználó2018. 01. 17.

  A legjobb krém a világon. Még a gát sebemre is ezt használtam.

Anonim Felhasználó2017. 10. 25.

  Sok popsikrémet kipróbáltunk, de nekünk ez vált be a legjobban. Kisfiam bőre nagyon érzékeny, de mióta ezt használjuk nem pirosodik ki a popsija. Nekünk bevált, csak ezt veszem.

Anonim Felhasználó2016. 09. 01.

  Mi nagyon sok terméket kipróbáltunk, mire rátaláltunk erre. Mióta ezt használjuk, nem pirosodik ki a baba popsija.

Még több mutatása