Kinder Luuf balzsam

Raktáron

Az illóolajok belégzése a légutakban letapadt nyákot feloldja.

2 867 Ft
egységár: 95,57 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9088880029909
Márka:Kinder
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kinder Luuf balzsam Részletes leírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják. A balzsam hatóanyagai (illóolajok) - külön-külön is régóta alkalmazott szerek a népgyógyászatban, a gyógynövény terápiában - elsősorban mint inhaláló szerek kedveltek az otthoni betegápolásban a hurutoldó és légtisztító hatásuk alapján.

Az illóolajok a bőrön keresztül is felszívódnak, a vérkeringésbe jutva a légzőszervekben választódnak ki. A balzsam hatékonyságához hozzájárul a test-meleg bőrfelület, mely elősegíti az illóolajokból az aromás gőzök felszabadulását. Az illóolajok belégzése a légutakban letapadt nyákot feloldja, elfolyósítja, így lehetővé teszi annak könnyebb felköhögését. Az illóolajok enyhe görcsoldó hatása révén csökken a köhögési inger és a légzés is könnyebbé válik. A nyak, hát, vagy a mellkas bőrére dörzsölt balzsam hatóanyagai a bőr vérátáramlását is fokozzák.

Kinder Luuf balzsam Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.