AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Longlife Italpor MSM

Longlife Italpor MSM

Márka: Longlife
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 63 g
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
8850904407441
Aktuális ár:
2 150 Ft
Egységár:
34,13 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az MSM (Methyl Sulfonyl Methane) egy természetben előforduló, természetes kénvegyület. A kén az egyik legfontosabb alkotórészünk. A kén minden egyes élő organizmusban jelen van, az élet feltétele. Megtalálható növényekben, állatokban és az emberben. Szinte minden egyes sejtünkben jelen van, legnagyobb koncentrációban a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben található.
Testünk folyamatosan hoz létre új sejteket, ezért szükség van a folyamatos kén ellátásra, sőt korunk előre haladtával egyre több kénre volna szükségünk.
Az MSM együtt dolgozik a vitaminokkal és aminosavakkal napi 24 órában.
Az MSM a kénfélék családjába tartozik, de nem szabad egy kalap alá venni a kéntartalmú gyógyszerekkel. Nem ugyanolyanok az ellenjavallatok, az allergiás reakciók, és nem okoz gáz illetve testszagképződést. Kiváló méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően gyakran ízületvédő formulák összetevője.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2015-01-30 13:30:49
Negatívum: Teljesen más a termék mint a képen, így elég becsapós!!!! Na és ihatatlanul keserű!
Egészségbolt.hu 2015-03-23 12:19:08
Megváltozott a termék csomagolása. Kicseréltük a képet. Köszönjük a jelzést. Üdv. Egészségbolt