Neobio Regeneráló sampon

Neobio Regeneráló sampon

Nincs raktáron

Fényt és rugalmasságot biztosít. Igénybevett hajra! NaTrue által minősített natúrkozmetikum. Igénybevett hajra ajánlott. .

Kosárba
EAN kód:4037067315675
Márka:Neobio
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Neobio Regeneráló sampon Részletes leírás

Neobio Regeneráló Sa
mpon – BIO Fehérliliommal és Moringával.

 

A sérült, igénybevett haj igényeinek megfelelően kifejlesztett sampon. A gyengéd, növényi eredetű hatóanyagok kíméletesen tisztítják a hajat és a fejbőrt. A BIO liliom és moringamag kivonat kívülről védenek, és javítják az igénybevett haj állapotát, miközben fényt és puhaságot biztosítanak a hajszálaknak.

Biogazdálkodásból származó összetevőkkel. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot és -színezéket. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Vegán. Gluténmentes. 

Teljes körű szépségápolás
A Neobio a szépségápolás szinte minden területére kínál készítményeket, mivel a családban fürdő, testápoló, hajápoló, arcápoló, fog- és ajakápoló mellet anti-aging termékek is megtalálhatóak a palettán. 


Neobio Regeneráló sampon Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Neobio Regeneráló sampon Összetevők

​Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Inulin, B

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Pozsgai Alíz2016. 01. 29.

  kiméletesen tisztít, hatékonyan ápol

Anonim Felhasználó2015. 04. 21.

  Az általam használt első olyan szilikon mentes sampon ami nem szárítja a haját, persze balzsamot mindenképpen ajánlott minden hajmosásnál használni.

Anikó2014. 12. 16.

  jól tisztítja a hajat, kíméli a növényi festékkel festett hajamat ápolt csillogó haj