Runoland bio céklagolyók 300 g

Raktáron

A golyókban tartósított bio cékla nagyon praktikus javaslat a konyhában. Használatuknak nincsenek határai. Kiválogatva, megtisztítva, meghámozva, ecetes pácba áztatva fenomenálisak a borscs főzéséhez.

1 327 Ft
egységár: 4,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5901641001546
Márka:Runoland
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Runoland bio céklagolyók 300 g Részletes leírás

A golyókban tartósított bio cékla nagyon praktikus javaslat a konyhában. Használatuknak nincsenek határai. Kiválogatva, megtisztítva, meghámozva, ecetes pácba áztatva fenomenálisak a borscs főzéséhez. Salátaként is felhasználhatóak, kisebb darabokra vágva, vagy balzsamecetes mázzal forrón tálalva. Szendvicsekhez és grillezett ételekhez is alkalmasak rágcsálnivalóként.


Összetevők: Bio cékla (60%), víz, bio nádcukor, bio ecet, só.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 215kJ/51kcal
Zsír: 0,1g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 12g
Amelyből cukrok: 10g
Fehérje: 1,2g
Rost:
Só: 0,6g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.