Winnis Öko Fürdőszoba tisztító

Winnis Öko Fürdőszoba tisztító

Nincs raktáron

Biológiailag lebomló összetevőkből készül, nikkelmentes és hipoallergén termék. .

Kosárba
EAN kód:8002295000675
Márka:Winnis
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis Öko Fürdőszoba tisztító Részletes leírás

Környezetkímélő módon távolítja el a szappanlerakódásokat, vízkövet és az egyéb makacs szennyeződéseket a fürdőszoba minden felületéről, csaptelepekről, zuhanyzóról, fürdőkádról vagy akár a csempékről. 

Hipoallergén: a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése. Nikkel-, kobalt- és krómtesztelt termék. Állatokon nem tesztelt termék. A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók. A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át. Színezéket nem tartalmaz. Tartósítószert nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás.

Felhasználás: Az első használatnál a zuhany teljes lemosása javasolt az azonnali, kiváló hatás elérése érdekében. Forgassa el a szórófejvéget az ON-ra és permetezze a terméket körülbelül 15 cm-es távolságból, majd öblítse le. Zárja el az OFF állásba.

Összetevők:
5% alatt: nemionos felületaktív elemek, etilakohol, Egyéb: illatanyag

Winnis Öko Fürdőszoba tisztító Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.