AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Burn-Chill Égési Mini szett

Burn-Chill Égési Mini szett

Márka: Burn-Chill
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 csomag
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
639713190977
Aktuális ár:
3 240 Ft
Egységár:
3 240,00 Ft / csomag
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Mivel a bőrön helyezkedik a legtöbb idegvégződés, ezért az égési sérülés nagy fájdalommal jár. Ráadásul a bőr jó hő vezető, ezért az égés roncsoló hatása a mélyebb szövetek felé fejti ki hatását. Így könnyen lesz az elsőfokú égési sérülésből másod fokú vagy a másodfokúból súlyos harmadfokú égési sérülés.

Ezért fontos, hogy amikor megtörténik a baleset azonnal hűtsük az égett felületet és ne csak percekig, hanem minimum fél óráig. Erre alkalmas az aloe vera tartalmú Burn Chill égési gél, amely képes az égett felületből kivonni a hőt, emellett gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Alkalmazás:
Kenje a Burn Chill égési gélt vastagon a megégett felületre és hagyja rajta legalább harminc percig. Amennyiben szükséges többször kenje be a felületet az égési géllel. Súlyosabb égési sérülés esetén a gélt aludremes mull lappal vagy gyorskötözővel fedje le majd azonnal forduljon orvoshoz.

Burn Chill égési kötszer alkalmazása esetén vegye ki a kötszert a tasakból, helyezze fel a sérült felületre majd pólyával rögzítse, anélkül hogy túl nagy nyomást fejtene ki az égett területen. Hagyja minimum harminc percig a kötést rajta és forduljon orvoshoz.

Miért a Burn Chill égési gél?
A Burn Chill égési gél olyan hidrogél, amely képes nagy hő felvételére. Így az égett felülettől hőt von el, ezáltal drasztikusan csökkentve az égés roncsoló hatását. Így nagyban csökken a hólyagok és a maradandó égési hegek kialakulásának kockázata. A felülfertőződés kockázata csökken azáltal, hogy az égett felületet bevonjuk vagy a géllel vagy az égési kötszerrel. A termék irritációt nem okoz, így akár szembe is kerülhet szem vagy szem körüli égés esetén. Azonnal fájdalmat csillapít, ezért a gyerekeknél fokozottan ajánlott. A termék szavatossági ideje 5 év.

A Burn Chill égési gél szinte az összes égési sérülés típusnál használható:

- termikus (nyílt) okozta égés
- nap vagy szolárium okozta égés
- forrázás
- vegyi anyagok által okozott égés, marás (lúg és sav)
- elektromos égés
- fagyási égés