AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Perskindol Active Cool gél

Perskindol Active Cool gél

Márka: Perskindol
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 100 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
7640102477213
Aktuális ár:
3 790 Ft
Egységár:
37,90 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Tartós hűsítő hatás!

A Perskindol Active Cool Gél mentoltartalmú hűsítő hatású készítmény.
Alkalmazása enyhíti a sportsérülések okozta fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, ezzel segítve a sportsérülések gyógyulását.

Kifejezetten javasolt különböző sportsérülések kezelésére:
- húzódások
- zúzódások
- rándulás, ütési nyomok

Mi a Perskindol Active Cool Gél és mikor kell használni?
A Perskindol Active Cool Gél mentoltartalmú hűsítő hatású készítmény. A Perskindol Active Cool Gél alkalmazása enyhíti a sportsérülések okozta fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, ezzel segítve a sportsérülések gyógyulását.
A Perskindol Cool Gél használata kifejezetten javasolt különböző sportsérülések, például ficamok, húzódások, zúzódások, diszlokációk és ütési nyomok kezelésére.

Mit tartalmaz a Perskindol Active Cool Gél?
Összetétel: víz, lsopropyl Alcohol, Menthol, Carbomer, Menthyl lactate, Tromethamine, Citrus Medica Limonum, Mentha piperita, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Cl 42051.

Hogyan használja a Perskindol Active Cool Gélt?
Felnőttek és 5 évesnél idősebb gyermekek: az érintett területen vékony rétegben, naponta 3-4 alkalommal felkenni. Használható karon, könyökön, csuklón, kézen, nyakon, háton, vállon, lábon, térden, bokán és lábfejen.

Fontos figyelmeztetés
A Perskindol Active Cool Gélt nem szabad alkalmazni, amennyiben bármely komponenssel szemben ismert túlérzékenység vagy allergia áll fenn.
Ne alkalmazzuk a készítményt nyílt seben, a nyálkahártyákon és a szem környékén. Amennyiben a készítmény a szembe kerülne, a szemet bő vízzel kell öblíteni.
A készítménnyel kezelt testfelületet ne kössük be (ne fáslizzuk be), illetve ne fedjük le.
A Perskindol Active Cool Gél a bőrre enyhén felkenve fejti ki hatékonyan hatását. Néhány esetben enyhe irritáló hatás volt megfigyelhető, amennyiben a gélt a bőrbe erőteljesen dörzsölték be.
A készítményt nem szabad 5 évesnél fiatalabb gyermekeknél alkalmazni és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen kell tartani.
Elővigyázatossági okokból a készítményt terhesség idején, illetve a szoptatás időszakában nem szabad használni.
Bármilyen mellékhatás esetén a készítmény alkalmazását abba kell hagyni. Amennyiben nem történik javulás, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

25°C alatt tárolandó!
Használat után gondosan zárja vissza a tubust!
Vélemények (2)
2017-05-03 19:47:54
Pozitívum: Kiválóan és tartósan, 2-3 órán át hűsít, csökkenti a fájdalmat. Sokszor csak ezzel tudtam elaludni, annyira fájt a lábam.

2017-02-23 08:54:26
Pozitívum: Tartós hűsítő és fájdalomcsillapító hatású