Bioderma Atoderm Olajtusfürdő 1000Ml

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő 1000Ml

Nincs raktáron

Bioderma Atoderm Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőrre kifejlesztett gazdagon tápláló, hipoallergén olajtusfürdő - 1000 ml.

Kosárba
EAN kód:3401528520846
Márka:Bioderma
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő 1000Ml Részletes leírás

Bioderma Atoderm Olajtusfürdő 1000 ml

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőrre kifejlesztett gazdagon tápláló olajtusfürdő, amely megszünteti a bőrirritációt. Tisztít, nyugtat és visszaállítja a bőr megfelelő lipidrétegét.

Hipoallergén, parabénmentes, színezékmentes, szappanmentes.

Egyedülálló összetétele 33%-ban tartalmaz lipidpótló és tápláló összetevőket, enyhíti a bőr kellemetlen feszülő érzetét és véd a külső stressz hatásoktól. Skin Barrier Therpay® szabadalma révén a legszárazabb bőrnek is védelmet nyújt az irritációt okozó baktériumok elszaporodásától. Könnyed, enyhén illatos habja kíméletes még a legérzékenyebb bőrrel szemben is.
Kitűnő bőr és szemtolerancia. Nem csípi a szemet.

Bizonyított hatékonyság:
·24 órás hidratáltság
·1 hónapos használat után a bőr hidratáltsága 39%-kal nő* az intenzív és hosszantartó komfortérzetért.
*11 páciensen végzett, 28 napos, hidratáltságot mérő teszt alapján.

Zuhanyzáshoz vagy fürdéshez egyaránt használható.

Használat: Nedves bőrre vigye fel, majd öblítse le. A még hidratáltabb és egészségesebb bőrért fürdés után használja valamely Atoderm testápoló terméket.
Felnőttek, gyermekek, babák* részére, arcra és testre egyaránt ajánlott.
*Kivéve koraszülöttek.

 

Összetevők - INCI: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE, FRAGRANCE (PARFUM), MANNITOL, POLYSORBATE 20, XYLITOL, LAURETH-2, RHAMNOSE, NIACINAMIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE [BI 725]


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.