Bioderma Atoderm Intenziv Gél Moussant 500Ml

Bioderma Atoderm Intenziv Gél Moussant 500Ml

Nincs raktáron

Bioderma Atoderm Tápláló, hipoallergén, tisztító hatású szappanmentes habzó gél, száraz, érzékeny, atópiás bőrre - 500 ml.

Kosárba
EAN kód:3401560969757
Márka:Bioderma
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioderma Atoderm Intenziv Gél Moussant 500Ml Részletes leírás

Bioderma Atoderm Intensive Gel moussant habzó gél - 500 ml

Tápláló, tisztító hatású szappanmentes habzó gél, száraz, érzékeny, atópiás bőrre PP vitaminnal, amely védi a bőr hidrolipid rétegét. Arcra és testre. Szappanmentes, illatanyagmentes, parabénmentes, hipoallergén.

A tisztító hatású összetevőkkel és PP Vitaminnal dúsított Atoderm Intensive Gel Moussant a bőr szárazságát okozó mikro-organizmusok és irritáló anyagok elszaporodását gátolja.
Az Atoderm Intensive Gel Moussant enyhíti a diszkomfort és az irritáció érzetét, valamint segít biológiailag erősíteni a bőrfelszínt.

Napi egyszeri vagy kétszeri használat, reggel és / vagy este.

Használat: Nedves bőrre vigye fel az Atoderm Intensive Gel Moussant mosakodót.
Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le.
Gyengéden szárítsa meg bőrét.
A tünetek kiújulása esetén használja az Atoderm PP Balzsamot. 

Összetevők - INCI:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, DISODIUM EDTA, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CHLORIDE, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, NIACINAMIDE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE. [BI 655V1]


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.