AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! FC Fytofontana Cosmeceuticals Venoceutical Emulzió Visszérre

Márka: FC
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 125 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
7640119231013
Aktuális ár:
5 660 Ft
Egységár:
45,28 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Fytofontana Venoceutical biotechnológiai emulzió visszerekre.

Az „elnehezedő láb” érzete és gyors fáradása általában a láb alsó részének ereiben végbemenő elégtelen keringéssel függ össze. A korlátolt rugalmasságú erekből (amelyek el is záródhatnak) történő erőltetett visszaáramlás okozza az elnehezedés érzését. A probléma azonban komplex és sok más tényezőtől is függ, amely nemcsak a különböző érproblémákkal, hanem a kozmetológiával és a bőrgyógyászattal is kapcsolatos lehet.
A VENOCEUTICAL biotechnológiai emulzió eddig nem használt, magas hatékonyságú és kíváló hatóanyagok összessége. A termék az árnika, a valódi ciprus tobozainak, a fürtös salamonpecsét és a vadgesztenye koncentrált vízglikolis kivonatából tevődik össze, valamint a mentolhoz hasonló hűsítő adalékot is tartalmaz. A mentol rövid ideig tartó hűs érzetet biztosít, a benne található hatóanyag lassan fejti ki hatását és hosszú ideig hat. A termékben található hatóanyag feszesebbé teszi az érfalat, javíthatja az erekben és a hajszálerekben a mikrokeringést.

Jellemzés:
A visszerek és a „nehéz láb“ érzete nemcsak fájdalmas, de esztétikailag is zavarja az embert. Ezért a lábak gondozása és ápolása kiemelkedő figyelmet igényel. Az „elnehezedő láb” érzete és gyors fáradása általában a láb alsó részének elégtelen vékeringésével függ össze. A korlátolt rugalmasságú erekből (amelyek el is záródhatnak) történő erőltetett visszaáramlás okozza az elnehezedés érzetét. A probléma azonban komplex és sok más tényezőtől is függ, amely nemcsak a különböző érproblémákkal, hanem a kozmetológiával és a bőrgyógyászattal is kapcsolatos lehet.
A termék aktív összetevőinek hatásmechanizmusáról szóló ismereteink alapján a VENOCEUTICAL biotechnológiai emulzió javítja a láb véráramlását és segíti a bőr vérellátását, amely minden tekintetben bizonyított.
A felhasználók eddigi tapasztalata alátámasztja a termék várt hatékonyságát, a nyugtató hatást és a bőr érintett területeinek esztétikai javulását.
A VENOCEUTICAL biotechnológiai emulzió eddig nem használt, magas hatékonyságú és kíváló hatóanyagok összessége. A termék az árnika, a valódi ciprus tobozainak, a fürtös salamonpecsét és a vadgesztenye koncentrált vízglikolis kivonatából tevődik össze, valamint a mentolhoz hasonló hűsítő adalékot is tartalmaz. A mentol rövid ideig tartó hűs érzetet biztosít, de a benne található hatóanyag lassan fejti ki hatását és hosszú ideig hat. Fokozatosan erősödő hatása révén elősegíti a láb ereiben a véráramlást és enyhíti a „nehéz láb” érzetét. Mindemellett jó hatással van a láb bőrének állapotára, mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból is.

Használat és adagolás:
Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót az ujjára, és lágyan, körkörös masszázzsal kenje szét a láb egész felületén.
Vigyázat, a dugattyú gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolóba, amely nehezíti a további munkát!
Az optimális eredmény eléréséhez használja a VENOCEUTICAL biotechnológiai emulziót visszeres lábra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd az eredmény fenntartása érdekében naponta egyszer.
A VENOCEUTICAL emulzió hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis.
A termék használata nagymértékben befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Használat előtt azonban – a termék magas hatékonysága miatt – bőrteszt elvégzése javasolt. Vigyen fel a kezelendő felület kis részére kis mennyiségű emulziót, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, ne használja a terméket. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki. Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

Leírás:
A VENOCEUTICAL biotechnológiai emulzió egy olyan növényi alapanyagokból álló készítmény, amely kíváló hatású az erek erősítésére és a vérellátás javítására, valamint jótékonyan hat a láb bőrének állapotára is. Árnika, valódi ciprus, fürtös salamonpecsét és vadgesztenye koncentrált vízglikolis oldatából, és hűsítő adalékanyagból áll. A fenti növények flavonoidokban, saponozidokban és prokyanidolokban gazdagok, a P vitaminhoz hasonló hatásúak. Elősegítik a mikrokeringést és erősítik az érfalat. A termékben található hatóanyag feszesebbé teszi az érfalat, javíthatja az erekben és a hajszálerekben a mikrokeringést. A Venoceutical hatékonysága a lábak állapotának javulásában jelentkezik és érezhetően csökken a „nehéz láb” érzete.
Több esztétikai probléma oka a bőr mikroerecskéinek nem megfelelő működése, amely sok nőnek és férfinak is problémát okozhat. Ilyenkor beszélünk a fáradt és elnehezedő láb érzetéről. Ez a jelenség összefüggésben lehet a nem megfelelő vérvisszaáramlással, amelyet a kis erecskék gyenge rugalmassága is okozhat. A növényi eredetű aktív összetevők nagymértékben javíthatják a mikroerecskék állapotát. Az erecskék rugalmassága megújulhat, halványul a véraláfutásos bőr, a lábak állapota és működése javul, és enyhül az „elnehezedett láb” érzete.
A termékben található hatóanyag három, növényi eredetű aktív összetevőből áll: a hegyi árnika virágából nyert flavonoidokból, a fürtös salamonpecsétből nyert saponozidokból és rizómokból, valamint valódi ciprus tobozaiból nyert proantokyanidolokból, vadgesztenyekivonattal kiegészítve.
Árnika (Arnica montana L.) – kitűnő regeneráló hatásáról ismert növény. Aktív összetevői a flavonoidok, amelyek serkentik a sejten kívüli folyadékok szétoszlatását és eltávolítását. A növény gyógyító hatású, bizonyos baleseteknél is gyakran használt gyógynövény, hiszen flavonoid tartalmának köszönhetően jótékony hatású a véraláfutások kezelésében.
Fürtös salamonpecsét (Polygonatum multiflorum) – a véraláfutások kezelésére használt közkedvelt gyógynövény, a népi gyógyításban érszűkítéshez is használják.
Valódi ciprus (Cupressus sempervirens) – magas prokyanidol tartalma révén védi az erek rugalmasságát és kollagén szöveteit, így elősegíti az erek ellenállóképességét és rugalmasságát.
Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) – kitűnő venotonikum (visszérbántalmakat gyógyító), gyulladásgátló hatású, véd a szabad gyökök káros hatásai ellen.
A termék nem minősül gyógyszernek, azonban a kozmetológiában és az esztétikai megjelenésben kitűnő segítséget nyújthat.
Ha a „nehéz láb” érzete komolyabb mértékű, kérdezze meg a problémáról kezelőorvosát.