TÁPÉRTÉK 100 g termékben
Energia (kJ/kcal) 1573
Fehérje (g) 72
Szénhidrát (g) 11,4
- cukor (g) 1
Zsír (g) 3
- telített zsírsavak (g) 0,9
Rost (g) 8,6
Nátrium (g) 0,9
Összetevők AbsoRice vanília: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, aroma, karobpor, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok
Összetevők AbsoRice csokoládé: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, bambuszrost, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok
Összetevők AbsoRice eper: rizsfehérje, borsófehérje, bambuszrost, cékla kivonat, karobpor, karboximetil-cellulóz, aroma, szteviol glikozidok
Összetevők AbsoRice cocoa cream: rizsfehérje, borsófehérje, kakaópor, aroma, karboximetil-cellulóz, karobpor, bambuszrost, szteviol glikozidok
Összetevők AbsoRice cappuccino: rizsfehérje, borsófehérje, karobpor, bambuszrost, aroma, karboximetil-cellulóz, szteviol glikozidok
Rizsfehérje:
Természetes, növényi eredetű összetevő. Az emberiség egyik legősibb eledeléből készül, így kiválóan hasznosul a szervezetben. Előállítása az állati eredetű fehérjékhez képest környezetbarát módon történik, így fogyasztásával nem csak szervezetünket, de a Földet is kíméljük.
Borsófehérje:
A népszerű hüvelyes növény terméséből állítják elő. A rizsfehérjével megfelelő arányban kombinálva kiegyensúlyozott aminosav profil és kellemes ízhatás érhető el vele. Könnyen emészthető, ezáltal a felszívódása és biológiai hasznosulása is kiemelkedő.
Bambuszrost:
Allergénmentes, természetes rostforrás, hozzájárul a belek megfelelő működéséhez.
Karobpor:
A Szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő. Jól felszívódó szénhidrát-, és kímélő rostforrás.
Karboximetil-cellulóz:
Magas cellulóztartalmú növényi részekből készül, és az élelmiszeriparban általánosan elterjedt sűrítőanyag. Allergénmentes, az emberi szervezetre ilyen formában gyakorlatilag semmilyen hatása nincs.
Szteviol glikozidok:
A Stevia növényből kinyert nagy tisztaságú, kellemes ízhatású, természetes eredetű édesítőszer. Glikémiás indexe 0, így kíméli hasnyálmirigyet.
Aroma:
Kis mennyiségben van jelen a termékben a még kellemesebb ízhatás érdekében.