Neobio Ajakápoló DUO Aloe verával és olívával

Neobio Ajakápoló DUO Aloe verával és olívával

Nincs raktáron

​Neobio Ajakápoló DUO – BIO Aloe verával és BIO OlivávalÉrtékes, tápláló olajokkal. A puha ajkakért! NaTrue által minősített natúrkozmetikum. BIO Aloe vera kivonattal és BIO olívaolajjal kényezteti és védi az érzékeny ajkakat.

Kosárba
EAN kód:4037067200162
Márka:Neobio
Kiszerelés:2 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Neobio Ajakápoló DUO Aloe verával és olívával Részletes leírás

Neobio Ajakápoló DUO – BIO Aloe verával és BIO Olivával

Értékes, tápláló olajokkal. A puha ajkakért!
NaTrue által minősített natúrkozmetikum.

BIO Aloe vera kivonattal és BIO olívaolajjal kényezteti és védi az érzékeny ajkakat. Az értékes karnauba viasz bársonyossá teszi az ajkak finom bőrét, és ellenállhatatlan fényt kölcsönöz.

Biogazdálkodásból származó összetevőkkel. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, -színezéket és -tartósítószert. Bőrbarát jellegét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Gluténmentes.

Neobio Ajakápoló DUO Aloe verával és olívával Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Neobio Ajakápoló DUO Aloe verával és olívával Összetevők

​Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerif

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

I. P.2024. 02. 25.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.